Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din țara noastră. Chiar dacă anul acesta a devenit mamă și, pe lângă grija pe care trebuie să i-o poarte micuțului, solista este implicată în foarte multe proiecte.

Duminică seară, vedeta a susținut un concert în cadrul unei fundații. Pentru că în cadrul spectacolului Theo Rose a cântat doar piese din perioada interbelică, vedetei i-a venit o idee.

Theo Rose, surpriză pentru fani: „Promit că fac concert”

Theo Rose a constatat cu câteva ore în urmă că îi face mare plăcere să cânte piese din perioada interbelică. Prin urmare, vedeta le-a făcut o mare surpriză celor care o urmăresc pe rețelele de socializare, după ce a dezvăluit că are planuri mari pentru viitorul apropiat.

Vedeta vrea să organizeze un concert pentru toți iubitorii de muzică bună.

Este vorba despre un eveniment la care artista va cânta doar piese din perioada interbelică. Theo Rose a dat marea veste pe rețelele de socializare.

„Am fost la un eveniment, care susține lupta împotriva cancerului mamar, și am avut de pregătit piese din perioada interbelică. Și fac acum o promisiune, ca să trebuiască să mă țin de ea. În noiembrie, promit că organizez un concert doar cu piese din perioada interbelică, cu dress code, așa că dacă am pe aici, prin urmăritori, pasionați de muzică, mai cu seama de cea din perioada

interbelică, pregătiți-vă.  Promit că fac concert, în noiembrie, unul singur și dacă e vâlvă mare, îl fac și pe al doilea dar ăla, primul, să fie”, a spus vedeta, într-o postare pe InstaStory.

Theo Rose se pregătește să se mute la casă nouă: „S-ar putea să dormim pe jos”

După ce și-a întemeiat o familie alături de alesul inimii sale, Theo Rose se pregătește intens să se mute în casă nouă.

Cu câteva zile în urmă, vedeta le-a povestit fanilor ei de pe rețelele de socializare că a plecat la cumpărături pentru noua casă.

De această dată, vedeta a mers de una singură la magazin pentru a cumpăra un pat, așa că a avut și un mesaj pentru Anghel Damian.

„Merg să aleg un model de pat pentru dormitorul nostru, din locuința nouă. Sunt singură și în ultima vreme cam fac alegeri în funcție de stările mele interioare.

Deci, Anghel s-ar putea să dormim pe jos”, a transmis Theo Rose, pe Instagram.