Theo Rose a devenit în luna iunie a anului 2023 mămică pentru prima dată. Celebra cântăreață și iubitul ei, Anghel Damian, sunt extrem de fericiți din postura de părinți, iar micuțul Sasha Ioan le face zilele mai frumoase. Pe pagina ei de Instagram, artista vorbește des cu fanii ei, pe care îi ține la curent cu ultimele noutăți din viața ei și a familiei sale. Recent, Theo Rose le-a dat o veste care i-a îngrijorat pe urmăritorii ei.

Citește și: Theo Rose, veste tristă pentru fani. Vedeta le-a povestit urmăritorilor din mediul online prin ce trece: „Nu sunt bine”

Celebra cântăreață a dezvăluit că fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate de mai bine de două luni de zile. În această perioadă, Sasha Ioan a avut gripa A, Salmonella, iar recent a fost diagnosticat și cu streptococ.

Theo Rose a ajuns cu fiul ei la spital, după ce a făcut o febră de 39,5. Vedeta nu își explică cum fiul ei a luat toate aceste bacterii, în contextul în care a avut mereu atentă la siguranța și alimentația lui.

„Ce ziceți voi de băiatul meu, că în două luni de zile a avut așa: gripa A, Salmonella. De unde a adunat el Salmonella, nu știe nici Dumnezeu, bănuim așa, dar noi i-am dat doar carne de țară fiartă bine.

Am fost în Dubai, au venit rezultatele, noi credeam că era rotavirus, nu era rotavirus, era asta și după i-am refăcut analizele când ne-am întors, purtător sănătos, continuați cu Probiotic și așa, ca să echilibrăm flora intestinală, că elimină copilul singur. La o săptămână, mă trezesc cu el cu febră 39 cu 5, luni noaptea eram la spital, că de ce? Acum are streptococ!”, le-a dezvăluit Theo Rose fanilor, pe pagina ei de Instagram.

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă mai dificilă din punctul de vedere al imunității, Sasha Ioan este un copil model, susține Theo Rose. Celebra cântăreață a mărturisit că fiul ei reacționează foarte bine, în ciuda diagnosticelor pe care le-a primit în doar două luni de zile. Din acest motiv, artista a mărturisit că nu este panicată, mai ales că are un copil vesel și care reacționează bine la tratament.

„Marele meu noroc cu copilul ăsta e că reacționează foarte bine la boală, la febră, la toate alea. Copilul nu e de ăla care să bolească, e vesel, e tonic, e cumva. El nu te lasă să te panichezi, să te îngrijorezi, să te uiți la el și să nu știi ce să-i faci, e vesel, își ia tratamentul conștiincios acolo. Noi încercăm să tratăm cu umor, nu să ne panicăm”,

a mărturisit artista.

Motivul pentru care Theo Rose nu îi arată chipul fiului ei în mediul online: „Nu suntem absurzi” 

Theo Rose și Anghel Damian au fost foarte atenți în ceea ce privește imaginile pe care le-au postat în mediul online cu fiul lor. Ei au luat decizia să nu îi publice chipul pe rețelele de socializare, chiar dacă fanii sunt extrem de curioși cu cine seamănă cel mai mult Sasha Ioan. Celebra cântăreață a mărturisit că nu este pregătită momentan pentru a face acest pas, spre binele și siguranță fiului ei.

„Cred că vă închipuiți că eu vi l-aș arăta și acum. Ca orice părinte, mă mândresc, mi-e drag de el, mi-ar plăcea să îl vedeți și voi, nu e ca și cum îl port cu cagulă pe față atunci când ieșim pe afară. Nu suntem absurzi. Dar odată ce am face publice imagini cu fața copilului, el ar putea fi fotografiat oriunde, oricând, fără acordul nostru, și postat în aceleași condiții. Și nu vrem să atragem genul ăsta de atenție asupra lui. Nu sunt pregătită și nu îi doresc genul ăsta de atenție momentan. Pentru că nici nu știu dacă e genul de om care își dorește atenția asta”, a explicat Theo Rose, pe pagina ei de Instagram.