Oana Roman a trecut printr-o pierdere cumplită în urmă cu aproximativ două luni de zile, când mama ei s-a stins din viață. Printre persoanele care au fost foarte afectate de această pierdere se numără și Isabela, fiica Oanei Roman. Într-o sesiune de întrebări de pe pagina ei de Instagram, fosta prezentatoare TV a vorbit sincer despre cât de mult a afectat-o această tragedie pe fiica ei, cât și cu lipsa tatălui din viața ei.

Citește și: Oana Roman, profund emoționată înainte de Paște: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare”

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, nu mai este la el de prezent în viața fiicei sale. Vedeta a mărturisit de nenumărate ori că și-ar dori ca fostul ei soț să fie mult mai implicat în viața ei. În schimb, ea încearcă să facă tot ce îi este în putință pentru a îi fi acolo fiicei sale indiferent de situație.

Fiica lui Petre Roman speră ca fiica ei să își găsească puterea pentru a deveni din nou copilul vesel care era înainte.

„Cum s-a adaptat Iza la toată situația cu pierderea bunicii și cu faptul că tatăl ei nu o caută?”, a întrebat un urmăritor.

„Cred că oricine își poate imagina că este foarte greu. Sfâșietor de greu pentru un copil.

Fac tot ce îmi stă în putință ca să compensez, dar nu reușesc 100%. Isa nu mai este copilul vesel, calm, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu am găsit încă un terapeut care să reușească să o facă să meargă mai departe. Mă rog la Dumnezeu să își găsească ea puterea și bucuria, căci eu fac realmente tot ce este omenește posibil pentru ea”, este răspunsul dat de Oana Roman.

Răspunsul dat de Oana Roman, când a fost întrebată dacă are iubit: „Este un subiect care va rămâne privat”

Fanii au fost curioși să afle dacă în viața Oanei Roman a apărut cineva nou. Întrebată dacă iubește din nou, deoarece radiază în ultima perioadă, fosta prezentatoare TV a mărturisit că își dorește ca acest subiect să rămână unul privat.

Din acest motiv, vedeta nu a infirmat, dar nici nu a afirmat că ar fi cunoscut pe cineva.

„Iubești sau ești iubită? Radiezi”, este întrebarea pusă de unul dintre urmăritori.

„Dacă te referi la viața mea personală, este un subiect care va rămâne privat. Nu simt deloc nevoia să mai vorbesc public despre asta”, a răspuns Oana Roman.