Artistul și-a extins colecția de tatuaje, adăugând o inscripție de impact pe tot brațul drept. Admiratorii lui au fost nerăbdători să descopere semnificația acestui nou tatuaj, iar acum au primit răspunsul mult așteptat. Iată ce mesaj și-a imprimat cântărețul pe piele după despărțirea de Oana Ciocan.

Citește și: Jador și Oana Ciocan se căsătoresc? Ce a declarat artistul despre acest subiect: „Momentul va fi magic”

Recent, viața lui Jador a fost marcată de tulburări și schimbări. După despărțirea de Oana Ciocan, artistul a trecut prin clipe dificile, dar acum pare să fi depășit acea perioadă. În plus, le-a mărturisit fanilor că și-a făcut un nou tatuaj. De această dată, Jador și-a decorat brațul drept cu mai multe tatuaje, stârnind curiozitatea tuturor în legătură cu simbolurile pe care le-a ales.

Ce semnifică noul tatuaj a lui Jador

Jador a declarat online, în glumă, că s-a „boschetărit” cu noile tatuaje și a menționat că mama sa nu-l va primi acasă timp de trei luni din cauza acestora.

Deși Jador nu a explicat semnificația tatuajului său, prietenul său Bogdan Mocanu a dezvăluit că artistul și-a tatuat cele 10 porunci. Cu toate acestea, tatuajul, deși are o conotație biblică, ar putea să nu reziste în timp, deoarece cerneala se va dispersa, făcând textul dificil de citit.

Citește și: Ce sentimente are Jador pentru Oana Ciocan? Artistul a mărturisit tot adevărul, la puțin timp după ce au fost surprinși în Grecia: „Da, am!”

„Îmi pare rău. După cum vedeți m-am tatuat, m-am boschetărit rău de tot. M-a boschetărit Bucureștiul. Mamă, iartă-mă! Știu că nu mai vin acasă trei luni, asta este (…)”, a mărturisit Jador, în mediul online.

Bogdan Mocanu a spus că, deși tatuajul cu cele zece porunci are o semnificație frumoasă, nu este estetic pe gustul lui. El a explicat că, în timp, cerneala textului se va dispersa sub piele, făcându-l dificil de citit, dar a adăugat că va fi acolo să-l tachineze pe Jador când acest lucru se va întâmpla.

„Nu l-am tatuat eu.

Din câte știu are cele zece porunci tatuate. Nu-mi place sub nici o formă tatuajul. Semnificația e frumoasă, însă estetic nu este deloc. Cel puțin nu pentru gusturile mele. Cerneala la tatuajele tip text în timp se împrăștie sub piele. În câțiva ani nu se va mai înțelege nimic. Dar e decizia lui, iar eu voi fi acolo să râd de el când se va întâmpla”, a declarat Bogdan Mocanu