Motiv pentru care și de această dată și-a păstrat aceeași transparență, atunci când a vorbit despre ceea ce simte pentru fosta lui parteneră. Iată ce a mărturisit artistul, atunci când a fost întrebat dacă mai are sentimente pentru Oana Ciocan! 

Ce sentimente are Jador pentru Oana Ciocan

Cei doi au trăit cu adevărat o poveste de iubire și erau aproape să facă marele pas.

Cu toate acestea, poveste de dragoste s-a terminat când toți se așteptau mai puțin, motiv pentru care fanii lor au rămas foarte dezamăgiți.

La câteva săptămâni după ce au ales să meargă pe drumuri diferite, aceștia au fost surprinși sărutându-se în Grecia, iar cei de acasă s-au gândit automat că ar mai exista o șansă între ei.

Citește și: Ce mesaj a postat Jador pe rețelele de socializare, după ce a spus că nu a iubit-o pe fosta lui iubită, Oana Ciocan

Cu toate că până în prezent nu au vorbit despre acest lucru, Jador a mărturisit, în cadrul unei emisiuni, unde a fost pus față în față cu un detector de minciuni, că încă o iubește pe Oana Ciocan, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

„Mai ai sentimente pentru Oana? De ce ești agitat, te-ai agitat?”, a fost întrebarea pe care a primit-o artistul la detectorul de minciuni.

„Mă gândesc...da, am! O iubesc mult, o iubesc foarte mult”, a spus artistul.

Ce a mărturisit Jador, la puțin timp după despărțirea de Oana Ciocan 

Jador a confirmat despărțirea de Oana, fără a oferi detalii despre motive, pe care dorește să le păstreze private. El a menționat că lucrează la o piesă dedicată despărțirilor și că vara aceasta are un program plin, cu concerte în mai multe locuri din țară și un angajament în Germania.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu au făcut pace. Cum au fost surprinși cei doi, în Capitală?

„M-am despărțit de Oana. Motivele le ținem pentru noi. Dar dacă tot vrei să scrii, poți să anunți și faptul că am în lucru o piesă pentru despărțire. Pregătesc o melodie pentru despărțiri. Vara asta am un program plin, cânt în mai multe locuri pe la noi, apoi am un angajament în Germania…”, a

dezvăluit Jador, pentru Viva.