Cei doi au au apărut în ipostaze foarte frumoase pe rețelele de socializare, iar cei de acasă erau mari fani ai relației lor. Cu toate acestea, idila dintre aceștia nu a durat foarte mult și au decis să o ia pe drumuri diferite.

Ce mesaj a postat Jador pe rețelele de socializare, după ce a declarat că nu a iubit-o pe Oana Ciocan

Multe persoane au văzut un viitor în această relație, ba chiar credeau că Oana Ciocan va fi femeia pe care Jador o va duce în fața altarului. Se pare că lucrurile au stat puțin diferit, iar din păcate, cea mai bună decizie pentru ei a fost să se despartă.

Citește și: Anunțul făcut de Jador, la scurt timp după ce s-a logodit! A spus-o de față cu viitoarea soție: „Nu mai am viață personală”

Jador a mărturisit în urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii „În jacuzzi” că nu a iubit-o pe cea cu care urma să se căsătorească. Se pare că acesta ar fi fost motivul pentru care cei doi s-ar fi despărțit.

Jador și-a cerut scuze pe rețelele de socializare

Cei doi păreau că se iubesc foarte mult, iar decizia manelistului de a o cere în căsătorie i-a bucurat pe fani și nu numai.

Chiar și așa, după ce au luat-o pe drumuri separate, artistul a spus că nu a avut sentimente de iubire pentru ea.

La puțin timp după, Jador a făcut public un alt mesaj pe rețelele de socializare, unde a spus că îi pară rău pentru ceea ce a spus. El a mai precizat că de fapt a iubit-o și că îi poartă un respect foarte mare, chiar dacă în momentul actual nu mai formează un cuplu.

Citește și: Simina Loica, despre separarea dintre Jador și Oana Ciocan. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a simțit că cei doi nu vor ajunge la altar: „Știam că am dreptate”

„Și am vorbit la adresa Oanei cu foarte puțin respect, îmi pare rău. Am spus că dacă o iubeam, rămâneam cu ea. Adevărul este că am iubit-o foarte mult și mi s-a părut o lipsă de respect să spun că dacă o iubeam rămâneam cu ea.

Am iubit-o, a fost frumos, o respect, merită respect. A fost cu mine, mi-a adus bucurie și are respectul meu. Atât”, a spus Jador pe rețelele de socializare.