Au existat multe momente în care cei doi și-au aruncat vorbe grele, dar nu direct, ci într-un mod mai subtil. Se pare că au decis să facă pace, deoarece viața merge înainte.

Jador și Bogdan Mocanu au fost văzuți în Capitală 

După ce Jador a făcut anumite declarații pe rețelele de socializare, în timp ce făcea live, artistul a folosit mai multe cuvinte dure la adresa mamei fostului său prieten, moment în care Bogdan Mocanu a răbufnit și a decis să pună capăt prieteniei dintre ei.

Citește și: Bogdan Mocanu, dezvăluiri din viața amoroasă: „Să-mi găsesc o soție...”. Fostul concurent de la „Puterea dragostei” și Bianca Comănici oferă detalii picante fanilor

Se pare că nu a durat prea mult, iar cei doi au decis să fie prieteni din nou, conform informațiilor de pe Spynews.ro aceștia s-ar fi văzut într-un restaurant din Capitală, chiar din apropierea casei lui Jador.

Cum a mers întâlnirea dintre cei doi artiști?

Se pare că în momentul întâlnirii cei doi nu erau singuri, ci alături de încă un bărbat. Cu mai mult timp, în urmă cei doi emanau o energie foarte bună, iar de fiecare dată când erau văzuți împreună, glumele erau la ordinea zilei. Ei bine, de data aceasta lucrurile au stat puțin diferit și discuția a fost una destul de serioasă.

Citește și: Fanii sunt îngrijorați! Patricia a dispărut după finala sezonului 2. Fosta concurentă și-a șters contul de Instagram

Cei doi artiști au stat aproximativ o oră unul în compania celuilalt și s-au așezat față în față, iar în momentul în care au părăsit restaurantul, cie doi au mers acasă cu două mașini diferite.

Motivul pentru care cei doi artiști s-au certat

Bogdan Mocanu a mărturisit că mama lui a făcut foarte multe pentru Jador și s-a comportat cu el foarte bine, de fiecare dată când acesta avea concerte la Iași. Femeia îi făcea de mâncare, atât lui, cât și formației. Artistul este de părere că după ce un om se comportă atât de bine cu tine, este foarte nepoliticos să vorbești urât despre persoana respectivă, mai ales public.

 „El de fiecare dată când avea concerte prin zona aceea a Moldovei…odată a sunat-o pe mama să îi spună că venim, că avem concert pe la Iași.La patru dimineața. S-a trezit mama, i-a împletit aluat și i-a făcut pâine caldă să mănânce el și toată formația la patru dimineața. După ce face o femeie chestia asta, nu ai cum să intri pe live și să vorbești urât de ea, nici în glumă”, a

mărturisit Bogdan Mocanu.