Bogdan Mocanu și Jador erau cunoscuți de toți cei care îi cunoșteau drept prieteni foarte buni. Ei se afișau foarte des împreună și au avut multe colaborări de-a lungul timpului. În ultima perioada, relația lor de prietenie a fost una tumultuoasă și au avut mai multe certuri, iar multe dintre ele au fost publice.

Citește și: Bogdan Mocanu și Jador nu se gândesc la împăcare. Motivul pentru care cei doi au rupt din nou prietenia: „Înainte să vorbească urât de mama mea”

Dacă în trecut au reușit să pună la o parte anumite probleme, se pare că de data aceasta ruptura dintre ei este mult mai serioasă. Bogdan Mocanu a declarat că nu a mai vorbit cu Jador de luni de zile. El a văzut un videoclip în care fostul său prietena afirmă că se vor împăca, însă el nu crede că acest lucru se va întâmpla, mai ales că nu a făcut niciun pas spre el.

Mai mult decât atât, el a mărturisit că pe Jador ar putea să îl deranjeze faptul că urmează să colaboreze cu un artist cu care el nu se mai înțelege.

„Sunt câteva luni de când nu vorbim. Nu am calculat exact... Nu ne-am împăcat, nu am mai vorbit de atunci. Am văzut un video pe TikTok cu el, în care spune ca știe că ne vom împăca, că mi va trece.

Nu a încercat să facă niciun pas. Oamenii se schimbă, așa cum a spus și el, ce anturaje am ajuns să am, probabil se referea la Zanni, pentru că urmează să am o colaborare cu el și din câte știu, ei sunt într-un oarecare conflict. Dar, da, oamenii se schimbă, se numește evoluție”, a declarat Bogdan Mocanu, pentru Spynews.ro.

De la ce a pornit cearta dintre Jador și Bogdan Mocanu: „Înainte să vorbească urât de mama mea” 

Bogdan Mocanu a dezvăluit motivul de la acre a început cearta dintre el și Jador. Artistul s-a supărat pe prietenul său după ce ar fi făcut o glumă nepotrivită la adresa mamei lui. Chiar dacă ar fi fost o glumă, Bogdan Mocanu a fost deranjat de comportamentul cântărețului. Mai mult decât atât, el subliniază faptul că Jador nu este conștient de influența pe care o are asupra urmăritorilor săi, mai ales asupra copiilor. 

„Ne-am mai văzut o singură dată. Nu mai știu dacă eram certați așa tare sau nu, înainte să vorbească urât de mama mea, în glumă, dar l-ai văzut cum reacționează. Eu îl cunosc cel mai bine, îl cunosc mai bine decât mama lui. Eu știu când glumește și când nu. Trebuie să țină cont de faptul că are mulți oameni, mulți copii care îl urmăresc și îl iau exemplu”,  a

mărturisit Bogdan Mocanu, în cadrul unei emisiuni televizate.