Simina Loica și Alex Zănoagă au avut o poveste de dragoste care a început în cadrul emisiunii Puterea dragostei, iar relația lor a evoluat spre o căsnicie. Cei doi au devenit părinții lui Dominic, iar legătura lor părea tot mai puternică. Într-un final, ei au luat decizia de a divorța, iar Simina Loica a început o relație cu Alex Bobicioiu, ceea ce a făcut ca relația cu tatăl copilului ei să fie tot mai complicată.

Citește și: „Nu a fost niciodată o relație” Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Ema Karter

Deși nu își mai dădeau nicio șansă cu privire la o împăcare, ultima apariție cu Simina Loica și Alex Zănoagă i-a uimit pe toți. Cei doi au fost surprinși la ziua de naștere a manelistului Nikolas Sax, unde s-au distrat pe cinste alături de alți prieteni, precum Bogdan Mocanu, Jador și Yamato Zaharia.

Nikolas Sax a avut parte de o surpriză când a ajuns acasă și a văzut că prietenii săi se aflau în apartamentul său, printre care se afla și Simina. Chiar dacă Alex Zănoagă și Simina Loica nu se aflau unul lângă altul, faptul că au fost din nou surprinși la aceeași masă le-a dat de gândit fanilor, mai ales că acum sunt amândoi singuri.

Jador s-a urcat pe scenă alături de Alex Zănoagă: „La asta nu se aștepta nimeni”

Surprizele nu s-au încheiat aici! Simina Loica și Alex Zănoagă au participat chiar la evenimentul la care Jador a cântat, iar ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere chiar și pe prietenii fostului cuplu. În timpul concertului, Alex Zănoagă s-a urcat pe scenă alături de Jador, alături de care cântărețul a dansat și a cântat o piesă care le-a dat și mai multe speranțe fanilor.

„Povestea noastră nu s-a încheiat, puterea dragostei mereu a câștigat”, sunt versurile cântate de Jador, fiind o piesă de pe vremea în care încă se aflau în competiția „Puterea Dragostei”.

„La asta nu se aștepta nimeni”, a scris Nikolas Sax în descrierea clipului video, în care Jador și Alex Zănoagă sunt împreună pe scenă și dansează.

Jador a fost îndrăgostit de Simina Loica în perioada în care se aflau în casa Puterea dragostei. Faptul că fata pe care o iubea l-a ales pe Alex Zănoagă i-a frânt inima manelistului, motiv pentru care relația lor a continuat să fie una tensionată și după încheierea emisiunii.