Jador are un nou membru în familie, iar povestea i-a impresionat pe fanii artistului! Celebrul cântăreț a postat recent un videoclip în care se află la volanul mașinii sale, alături de un pui de pisică. Artistul și-a anunțat fanii că atenția i-a fost atrasă de o pungă, care se afla într-un șanț. Atunci când s-a oprit și a verificat ce se află în pungă, Jador a avut mirarea și dezamăgirea să găsească un pui de pisică abandonat.

Citește și: Jador și-a dus sora mai mică la mare pentru prima dată! Reacția uluitoare a Anastasiei: „De ce ai emoții?”

Fără să stea pe gânduri, Jador a luat puiul de pisică și a plecat cu el acasă. Deja l-a și botezat, iar Miți este noul membru al familiei. Cântărețul s-a filmat alături de pui, despre care a spus că ar avea și purici, însă de care speră că va scăpa în curând, după ce îi va oferi grija de care are atât de mare nevoie.

„Am găsit-o într-un șanț, era într-o pungă legată la gură, cineva a vrut să o omoare. I-am pus numele Miți și am luat-o acasă, de azi va fi bebelușul meu. I-am dat să mănânce. Miți, din boschetară va ajunge vedetă, de fapt, e băiat. E plin de purici, momentan, sperăm, de mâine, să nu mai aibă”, a transmis Jador într-un clip postat în mediul online.

Fanii au fost impresionați de gestul lui Jador: „Ai o inimă mare, bravo!”

Fanii au fost de-a dreptul impresionați de gestul lui Jador, motiv pentru care reacțiile au curs în mediul online. Artistul a fost lăudat pentru această faptă și așteaptă să afle în continuare mai multe detalii despre starea lui Miți.

„Ce drăgălaș e! Și bravo ție pentru această faptă, prin acest gest, dai o lecție! Bravo ție!”, „Dumnezeu să te binecuvânteze, Jador”, „Ai o inimă mare, bravo!”,

„Felicitări pentru gest, ești un om minunat!”, „Cine nu iubește animalele, nu poate iubi nimic, doar pe el însuși”, „Sa vezi tu cata iubire o sa-ți ofere pentru ca ai salvat-o, Dumnezeu sa te ajute in tot ce faci”, sunt doar câteva dintre sutele de reacții ale internauților.

Jador și-a ținut fanii la curent pe contul său de Tik Tok, unde a anunțat că după o vizită la veterinar, el și iubita lui au aflat că Miți este, de fapt, fată.

Alexandra Dobbia, iubita manelistului, este de nedespărțit de pisoi, drept dovadă stau videoclipurile postate de cântăreț în mediul online. 

Jador a pierdut recent o persoană dragă: „Mama mea e foarte supărată” 

Jador a pierdut recent una dintre cele mai importante persoane pentru el și familia sa. Este vorba despre bunica artistului, care a fost internată la Spitalul Militar.

Femeia a murit după o lungă luptă cu boala, după ce a fost în comă hepatică. 

Bunica mea e foarte bolnavă, e în comă hepatică.(…) E mamaia pe moarte, este internată la Spitalul Militar, moare. E în comă, din păcate, cred că e sfârșitul, dar mai tragem o speranță.(…) Sperăm să-și revină, mama mea e foarte supărată de câteva zile, am chemat-o la mine, am chemat-o pe bunica la București la spital, sperăm să-și revină ”, spunea Jador despre starea de sănătate a bunicii sale.