Jador este extrem de apropiat de familia lui, motiv pentru care îi reușește să îi surprindă și să îi emoționeze de fiecare dată. Chiar dacă a ajuns unii dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, Jador nu a uitat de unde a plecat și întotdeauna s-a întors în satul natal. Artistul le-a făcut cunoștință recent fanilor săi cu sora lui mai mică, Anastasia.

Citește și: „Vreau să fii soția mea” Jador, îndrăgostit nebunește de iubita lui! Cum a reacționat Alexandra Dobbia după cererea în căsătorie

Cântărețul a postat un vlog pe pagina lui de Youtube, acolo unde a apărut alături de sora lui mai mică. Emoționată, Anastasia s-a arătat entuziasmată să petreacă mai mult timp alături de fratele lui, care îi face toate poftele. Jador a dezvăluit că au fost la restaurant și că urmează un moment emoționant pentru sora lui. El și-a dus sora pentru prima dată la mare.

Jador: Salutare tuturor! Ne-am trezit și ce am făcut astăzi?

Anastasia: Am venit la restaurant să mâncăm creveți.

Jador: Îi era rușine să vorbească cu domnul ospătar. Facem un vlog. Sia a mâncat pentru prima dată în viața ei creveți, a dormit cu mine aseară. Sia stă cu mine o săptămână. Cât stai la mine?

Anastasia: Până începe școala!

Jador: Azi e vlog! Facem vlog împreună.

Anastasia: Când ajungem la mare?

Jador: O duc pentru prima dată la mare astăzi.

Anastasia: O să mă bronzez și eu!

Cum a reacționat sora mai mică a lui Jador, după ce a ajuns la mare pentru prima dată 

După ce au petrecut ziua împreună, Jador s-a ținut de promisiune și a duso pe sora lui mai mică la mare. El s-a asigurat că micuței nu îi lipsește nimic la plajă, motiv pentru care i-a cumpărat primul ei costum de baie. Tânăra a reușit să lase emoțiile deoparte și să intre în apă pentru prima dată, în timp ce fratele ei îi urmărea fiecare pas.

Jador a mai fost acompaniat de prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu.

Jador: Îți place marea?

Anastasia: Da. Vreau să mă bag în apă.

Jador: Ai emoții? De ce ai emoții?

Anastasia: Nu am emoții. Îmi e frică să nu mă înec.

Jador: Nu te îneci. Te învăț eu.

Fanii au fost emoționați să vadă aceste imagini și l-au felicitat pe Jador pentru că vrea să îi ofere amintiri cât mai frumoase surorii sale mai mici. Ei l-au felicitat pentru modestia pe care o arată și că are grijă de familia lui.

„Ai o soră drăguță, seamănă cu fratele ei. Să-ți trăiască surioara, să fiți sănătoși și fericiți. Jador, ai o familie frumoasă, te felicit pentru ceea ce faci. Ești un băiat cu suflet mare, așa este băiatul meu, iți seamănă perfect”, „Felicitări Ionuț, foarte frumos pentru ceea ce oferi familiei tale, sa nu uiți de modestie niciodată”, „Ce scumpa e Anastasia!!! Ai grija de ea!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au trimis lui Jador.