Cei doi, care erau logodiți, aveau planuri ambițioase pentru viitor, dar lucrurile nu au decurs conform așteptărilor lor și au hotărât să pună capăt relației.

Jador și Oana Ciocan au avut o relație de doar câteva luni, iar la puțin timp după, artistul a cerut-o pe tânără în căsătorie. Fanii celor doi au crezut că vor fi împreună mult timp de acum încolo și că ea va fi aleasa, dar se pare că destinul a vrut altceva pentru aceștia.

Simina Loica, despre separarea dintre Jador și Oana Ciocan

Pe acest subiect a vorbit și Simina Loica care a mărturisit că știa că cei doi nu vor ajunge mai departe, deoarece nu este prima fată pe care Jador o cere în căsătorie.

Simina Loica și Jador au fost împreună cu câțiva ani în urmă, după ce s-au întâlnit în cadrul emisiunii „Puterea Dragostei”.

Chiar și după despărțirea inițială, ei au fost văzuți în ipostaze tandre, însă în cele din urmă au decis să-și ia rămas bun definitiv.

Vedeta nu a rămas deloc uimită în momentul în care Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan. Cu toate acestea, ea a mai adăugat că poate va exista o șansă ca cei doi să se împace și să aibă o relație frumoasă.

Citește și: Jador a dezvăluit de ce a ajuns pe masa de operație! Părinților nici nu a putut să le spună adevărul: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor?”

„Știam că am dreptate. Am auzit, da. Ce să mai spun? Nu am nimic de comentat. Știu că am avut dreptate, dar nu mai am ce să spun! Cine știe poate că acum se vor împăca.

Mai știi?, a spus Simina Loica, conform viva.ro

Ce a mai spus Simina Loica despre acest subiect, cu mai mult timp în urmă

Simina Loica a vorbit despre faptul că Jador a cerut-o în căsătorie pe actuala sa iubită, despre care a auzit că este o fată finuță, un tip de femeie pe care Jador îl preferă.

Ea le-a urat casă de piatră  și spera ca relația lor să fie diferită de cele anterioare ale lui Jador, în care acesta voia să se căsătorească și să aibă copii cu toate iubitele sale, dar toate s-au sfârșit cu despărțiri.

Citește și: Anunțul făcut de Jador, la scurt timp după ce s-a logodit! A spus-o de față cu viitoarea soție: „Nu mai am viață personală”

„A cerut-o de soție? Știu că spun că se căsătoresc, dar ce părere să am eu? Eu nu am văzut-o în realitate, dar am înțeles că e o fată finuță. Eu știu că lui genul acesta de femeie îi place. Îi transmit casă de piatră și să nu fie cu asta, ca și cu celelalte. Pentru că eu știu că în ultimul timp pe toate iubitele lui voia să le ia de neveste și să facă copii cu ele. Și s-a sfârșit cu despărțire și... Cum face el!”, a declarat Simina Loica, potrivit Viva.ro.