Jador se bucură de succes pe plan profesional, astfel că tot ce își dorește acum este să își întemeieze cât mai repede familia frumoasă la care visează deja de ceva timp. Viața manelistului s-a schimbat semnificativ după ce a început să aibă o relație cu Oana Ciocan, care i-a devenit și logodnică și alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

În prezent, cea mai mare dorință a cântărețului pare să fie aceea de a avea un copil cu aleasa inimii sale.

Chiar dacă Oana Ciocan nu este încă însărcinată, așa cum a declarat dezamăgit chiar solistul, artistul a dezvăluit că ar vrea ca viitorul copil să fie fată. Totuși, mai mult decât sexul micuțului, pe manelist îl interesează ca bebelușul care va apărea la un moment dat în viața lor să fie sănătos și fericit.

„Nu, era bine dacă era, dar nu e. Lucrez la asta, dar nu iese.

Nu contează (n.r. ce sex are copilul), sănătos să fie. Cred că îmi doresc fată”
, a explicat Jador pentru Cancan.

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste iar manelistul a cerut-o deja de soție pe partenera sa de viață. Chiar dacă a spus marele DA iar cei doi se gândesc acum la clipa în care vor ajunge în fața altarului și când o să devină părinți, Oana Ciocanu nu a arătat niciodată inelul de logodnă.

Jador a motivat decizia partenerei sale de a păstra anumite aspecte ale relației lor private pentru că încearcă să evite comentariile negative de care ar putea avea parte. 

„I-am dat deja inelul! Chiar, Oana nu a postat nicio poză cu inelul! Eu îi cumpăr foarte multe lucruri Oanei, dar ea nu le postează, preferă să fie mai discretă vis-a-vis de relația noastră.  Oamenii ne judecă, așa că preferăm să nu ne expunem foarte mult în mediul online.

Nu vrem să dăm ocazia să ne judece cineva iubirea”, a mai spus manelistul, pentru ProTV.