A trecut ceva timp de când Jador s-a afișat ultima dată cu o parteneră, astfel că solistul este considerat unul dintre cei mai râvniți burlaci din țara noastră. Totuși, se pare că Jador nu mai este burlac! Vestea a fost dată chiar de către tatăl cântărețului, Romeo Dumitrache.

Tatăl lui Jador a dezvăluit faptul că acesta are o iubită și, mai mult decât atât, se pare că relația celor doi merge bine și este serioasă, pentru că a prezentat-o deja părinților, iar ei sunt foarte încântați de noua parteneră a lui Jador.

Tatăl cântărețului, care este foarte mândru de fiul său, nu știe cu exactitate unde a cunoscut-o vedeta pe femeia care i-a furat inima, însă a punctat faptul că nu a fost nici pe departe într-un club.

„Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place.

Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club.(...) Merg destul de des la Biserică chiar și de două ori pe săptămână: duminica și miercurea sau duminica de două ori pentru că la noi aici se face slujbă dimineața și seara.

De fiecare dată mă rog pentru binele familiei, pentru sănătatea și reușitele lor. Sunt mândru de Jador, normal, de unde a ajuns.

Orice părinte ar fi mândru de realizările copilului său”, a spus Romeo Dumitrache pentru Click!

De ce a fost Jador mult timp un bărbat singur? Motivul care a dus la finalul relațiilor sale: „Problema nu-i la ele, cred că e la mine”

Pe parcursul timpului, îndrăgitul artist a avut mai multe relații, unele mai cunoscute, altele despre care nu s-a vorbit foarte mult.

Până acum însă, nicio poveste de dragoste nu a fost de foarte mare durată pentru tânărul cântăreț, care mărturisea cu ceva timp în urmă că este convins că problema este la el, și asta pentru că Jador se dedică în totalitate carierei muzicale, cea care îl face cu adevărat fericit, dar care nici nu îi mai lasă prea mult timp pentru altceva.

Citește și: Tzancă Uraganu intervine în scandalul dintre Jador și Florin Salam: „Nu trebuie să te victimizezi atât”. Cui ține partea celebrul manelist?

Jador: Nu-mi găsesc o fată care să-mi fie familie. Problema nu-i la ele, cred că e la mine, nu ofer timp decât muzicii, e tot ce mă pasionează. Nu am timp pentru nimic altceva și nu vreau să am timp, pentru că este singurul lucru real care îmi aduce fericire.
Ilinca Vandici: Lângă o femeie n-ai simțit fericirea asta?
Jador: Fericire temporară, până intervine o luptă, cine pe cine supune, cine pe cine iubește mai mult.

Nu-mi plac iubirile de genul asta și vreau doar pace”, a dezvăluit cu ceva timp în urmă Jador, în podcastul Ilincăi Vandici.