După scandalurile uriașe cu Simina, Alex Zănoagă și Jador au făcut pace. Se pare că cei doi au renunțat la război încă din vară, atunci când fostul concurent de la „Puterea dragostei” și manelistul au îngropat securea războiului.

Disputa dintre Alex Zănoagă și Jador a început cu mai mult timp în urmă, atunci când Simina a filmat un clip pentru manelist la malul mării, unde se afla și Alex Zănoagă alături de Dominic, fiul său și al Siminei.

„Cu Jador ne-am împăcat, vorbim. Am fost și la un concert de-al lui. Noi ne mai văzusem înainte. Ne-am dat mâna, ca doi bărbați. Ne-am întâlnit la ziua lui Yamato Zaharia și apoi ne-am strâns acasă la Bogdan Mocanu. Am vorbit, am râs. Era și fratele meu acolo. A venit firesc, din partea amândurora”, a spus Alex Zănoagă, la „Online Story”.

Alex Zănoagă, vacanță la Londra alături de fiul său: „Era rândul meu să fac sărbătorile cu Dominic”

Alex Zănoagă a sărbătorit trecerea dintre ani alături de fiul lui. Cei doi au plecat la Londra, unde locuiesc și părinții lui, care s-au bucurat foarte tare să își vadă nepotul.

Fostul concurent de la „Puterea dragostei” a dezvăluit că se înțelege mult mai bine acum cu fosta sa parteneră decât atunci când formau un cuplu, totul de dragul micuțului și pentru ca acesta să se bucure în măsură egală de părinții săi. 

„Era rândul meu să fac sărbătorile cu Dominic, pentru că anul trecut Simina le-a făcut cu el. Am zis că decât să stăm în casă, să ne plictisim, să nu avem ce face, am zis mai bine să mergem în Londra, să fie și prima vacanță a noastră în afara țării. Îi promisesem că vom merge și la un parc de distracții acolo.

Citește și: Alex Zănoagă, adevărul despre împăcarea dintre Simina Loica și Jador: „Nu mă mai surprinde nimic”. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei?

Ei(n.red. părinții lui) au venit să mă ia de la aeroport. Fix pe 31 seara am ajuns acolo. M-am dus la ei, am mai stat până la 1 și ceva, după care am plecat în Londra și l-am lăsat pe cel mic cu ai mei.(...)

Ei vin cam la 2, 3 luni în țară, dar s-au bucurat să îl vadă pe Dominic.

Chiar dacă nu ne-am înțeles atunci când eram împreună(n.red. Alex Zănoagă și Simina), dar acum nu ar merita să sufere copilul din vina noastră, să luăm decizii proaste”, a mai spus Alex Zănoagă.