Alex Zănoagă a făcut primele declarații despre împăcarea neașteptată dintre Jador și Simina Loica. Povestea cleor trei a început în Turcia, în emisiunea Puterea dragostei, unde Jador își declarase iubirea pentru Simina Loica. Bruneta s-a îndrăgostit de Alex Zănoagă, cu care a și părăsit emisiunea și și-au continuat povestea de dragoste. Chiar dacă în momentul de față căsnicia lor s-a încheiat, ei continuă să fie apropiați pentru băiețelul lor, Dominic.

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat? Apariția cu care și-au pus fanii pe jar: „Puterea dragostei mereu a câștigat”

Jador s-a simțit trădat în momentul în care Simina Loica a plecat alături de Alex Bobicioiu, dar se pare că au reușit să treacă peste toate neînțelegerile din trecut. Jador și Simina Loica i-au luat pe toți prin surprindere după ce s-au afișat împreună, la scurt timp după ce și artistul și-a anunțat despărțirea de fosta lui iubită, Alexandra.

Alex Zănoagă, despre împăcarea dintre Jador și Simina Loica: „E puțin ciudat, clipul a fost strategie”

Alex Zănoagă a fost invitat în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu, acolo unde a spus adevărul despre relația dintre fosta lui soție și Jador. El a subliniat faptul că sunt doar prieteni, iar clipul pe care l-au filmat împreună a fost o strategie de marketing.

Cu toate acestea, fostul concurent de la Puterea dragostei a mărturisit că nu este surprins de împăcarea celor doi, chiar și amicală, în contextul în care el a fost trădat și de Alex Bobicioiu, fostul său prieten, în momentul în care a început să formeze un cuplu cu Simina.

„Nu mai am treabă cu Jador, ne-am împăcat. Chiar am fost la mare cu Simina, dar nu ne-am împăcat.

Am fost la mare acum vreo 2 săptămâni cu Dominic. Ea a filmat un clip pentru Nikolas. Atunci m-am văzut și cu Jador, că avea un concert la un club acolo.

Era și Bogdan Mocanu, Yamato, ne-am urcat pe scenă. Simina s-a dus acasă cu Dominic. Eu cu Jador ne-am întâlnit de mai multe ori. Sincer, nu mă mai surprinde nimic, dar Simina și Jador sunt prieteni, s-au împăcat și ei.

E puțin ciudat, clipul a fost strategie de marketing. Jador a știut de ce o alege pe Simina să joace. Sincer să îți zic, eu, dacă aș fi Jador și mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat în Turcia, nu aș mai vrea o relație cu Simina. Trebuie să ai puțin orgoliu. Cum ar fi eu să mă împac acum cu Simina, după ce a fost cu Bobicioiu?”,

a declarat Alex Zănoagă, potrivit WOWbiz.ro.