Jador și Alexandra Dobbia, adevăratul motiv al despărțirii! Au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, păreau mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată iar cântărețul a mărturisit chiar că își dorește să se căsătorească cu ea.

Iată însă că relația dintre Jador și Alexandra Dobbia nu a fost menită să dureze iar cei doi au luat-o pe drumuri separate, decizie care i-a întristat foarte tare pe o mare parte dintre fanii vedetei.

Acum, Jador le-a explicat tuturor celor care îl urmăresc de ce nu mai formează un cuplu cu cea care părea aleasa inimii sale.

De ce Jador și Alexandra Dobbia nu mai formează un cuplu: „S-a pus stop”

Recent, Jador a vrut să dea cărțile pe față și să le ofere o explicație tuturor celor care au vrut să înțeleagă de ce nu mai formează un cuplu cu Alexandra Dobbia. Pe TikTok, unde este foarte activ, Jador le-a mărturisit fanilor săi, prin intermediul unui

clip pe care l-a postat recent, că a fost nevoit să ia o decizie.

Citește și: Jador și Alexandra Dobbia, pe drumuri separate! Despărțirea i-a înfuriat pe fanii artistului: „Ai pierdut o mare comoară”

Jador a spus că pentru el nicio femeie nu este mai importantă decât muzica și decât toți fanii care îl susțin și îi arată la fiecare concert cât de mult îl apreciază.

Prin urmare, când Alexandra Dobbia i-ar fi spus să renunțe la muzică, Jador a refuzat categoric.

„Mă simt iubit de mii de suflete, ei sunt toată puterea mea. Nu pot alege între ei și tine, căci fără ei nici eu n-aș fi existat. Vă iubește, Jadorul vostru, știți că eu sunt al vostru și toată viața voi fi. Las orice femeie pentru voi. Atât! S-a pus stop.

Ca să înțelegeți de ce m-am despărțit”, a mărturisit Jador, pe TikTok.