Jador și Alexandra Dobbia, pe drumuri separate! Cu puțin timp în urmă, artistul și fosta sa iubită, Alexandra Dobbia, au luat-o pe drumuri separate.

Vedeta a făcut anunțul pe contul său de TikTok, acolo unde cu puțin timp înainte postase niște imagini cu Simina Loica, pe care fanii acestuia le-au interpretat imediat,

Jador și Alexandra Dobbia, pe drumuri separate! Manelistul a făcut anunțul oficial: „A fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi”

În ultimele săptămâni, Jador și fosta sa iubită s-au afișat din ce în ce mai mult împreună iar fanii artistului credeau că acesta și-a găsit sufletul pereche.

Iată însă că, chiar dacă a cerut-o, fără inel, pe Alexandra Dobbia  în căsătorie, acum artistul le-a dat o veste fanilor săi, la care aceștia nu se așteptau. Cântărețul de manele a anunțat despărțirea de Alexandra Dobbia, însă nu a explicat ce motive au dus cu exactitate la decizia radicală.

Citește și: Amendă pentru Jador cu ”dedicație” de la Jandarmi

„Bună, oameni buni! Eu și Hoder am decis să o luăm pe drumuri separate, a fost o decizie foarte dificilă pentru amândoi. Așa că, vă mulțumesc pentru susținere, pentru fiecare like, comentariu, mesaj de încurajare pe care mi-l dați.

Sper să înțelegeți că noi am luat-o în direcții diferite și să ne acordați spațiul necesar pentru tranziția care va urma după această despărțire, Vă mulțumesc pentru înțelegere! Doamne ajută!”,

a spus Jador, pe pagina sa de TikTok.

Jador, oficial singur! Fanii cântărețului, mai dezamăgiți ca niciodată: „Păcat, mare femeie, chiar te iubea”

Pentru că despărțirea celor doi vine la scurt timp după ce Jador a postat mai multe imagini alături de Simina Loica, fosta sa iubită, fanii acestuia cred că în spatele rupturii dintre artist și Alexandra Dobbia s-ar afla o anumită decizie a cântărețului.

Oamenii nu s-au abținut și au spus în comentarii la postarea artistului tot ceea ce cred despre acest subiect.

„Pentru Simina?”/ „Păcat, mare femeie, chiar te iubea”/ „Ai pierdut o mare comoară de fată!”/ „Păcat, erați un cuplu foarte frumos, dar este viața ta și nimeni nu te poate judeca”/ „Am știut de la începutul relației că orice-i frumos nu durează mult, dar viata merge înainte, asta e!”/„Se vedea o iubire sinceră din partea amândurora, ea fiind o finețe de fată, păcat de despărțirea voastră, dar niciodată sa nu spui niciodată!”,

sunt unele dintre reacțiile celor care fac parte din comunitatea online a manelistului.