Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră. În ultimii ani, artistul și-a construit o carieră de succes, are o sumedenie de concerte și se bucură de atenția a milioane de fani. Chiar dacă manelistul știe că este făcut pentru a cânta și pentru a-i încânta pe români cu melodiile sale, acesta avea și alte planuri de viitor, care nu aveau nicio legătură cu industria muzicală. 

Nu multă lume știe acest lucru, dar Jador s-a concentrat pe educația sa și a terminat facultatea, după care a urmat și un master în domeniul comunicării. Se pare că artistului i-a plăcut destul de mult mediul academic, pentru că a dezvăluit că a avut un moment în care și-a dorit să devină profesor universitar.

Jador a renunțat definitiv la această idee după ce a cunoscut celebritatea la nivel național, dar spune că și dacă și-ar fi urmat dorința inițială și ar fi devenit cadru didactic,

tot nu ar fi trăit fără muzică.

„Pe mine mama mea nu m-a dus niciodată la școală. Venea în prima zi, când era începutul anului, că trebuia să vină. Mă duceam pe jos zilnic, mergeam vreo 15-20 de minute. Urcam un deal și era acolo școala. Eram cel mai bun la școală. Era un băiețaș și apoi eu, bro. Am terminat ASE-ul și masterul în comunicare.

Am vrut să mă fac profesor universitar și am devenit cunoscut. Mi-a ieșit cu muzica. Chiar dacă mă făceam profesor universitar, eu tot cântam, și tot manele. Oamenii când aud manele asociază cu muzica orientală, aș putea să o numesc. Nu aș putea să cânt vreodată altceva. Îmi place de mor muzica asta”, a dezvăluit Jador în podcast-ul lui Jorge.

Jador, supărat pe colegii de facultate. De ce s-a enervat artistul: „Pot înțelege că vă e rușine”

Luna trecută, Jador a avut parte de o experiență neplăcută și a răbufnit în mediul online. Supărat că nu a fost salutat de către colegii de facultate, din diferite motive, manelistul le-a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. 

Citește și: Tzancă Uraganu intervine în scandalul dintre Jador și Florin Salam: „Nu trebuie să te victimizezi atât”. Cui ține partea celebrul manelist?

„Colegii mei de facultate de la master cu care mă întâlnesc și nu salutați...Pot înțelege că vă e rușine, dar măcar nu mai scrieți după dacă eram eu. Nu înțeleg această nesiguranță dacă sunt eu sau nu! Nu toți țiganii seamănă cu mine”, a scris Jador, pe Facebook.