În urmă cu puțin timp, când se afla în Mauritius, aceasta a prins pe filmare momentul accidentului și a împărtășit totul cu internauții. După ce a ajuns în România, a primit îngrijirile medicale de care a avut nevoie, iar medicii au ajuns la concluzia că trebuie să o opereze.

Emily Burghelea a fost tunsă pe jumătate de cap

Influencerița a avut mai multe fracturi în zona feței, iar în urmă cu o zi a intrat în sala de operație, pentru prima oară după accident.

Aceasta le-a spus celor care o urmăresc că diagnosticul pe care i l-au pus medicii este o triplă fractură de os zigomatic, fractura emoid, lacrimal și maxilar.

Citește și: FOTO „Are pofte” Emily Burghelea a chemat medicul acasă! Soțului ei nu i-a venit să creadă când a văzut-o

În momentul actual, Emily Burghelea trece prin momente foarte grele și încearcă să rămână stăpână pe ea și să aibă încredere că totul se va termina cu bine.

„Diagnostic: Triplă fractură de os zigomatic, fractura etmoid, lacrimal și maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de noua mea freză?”, a fost mesajul postat de Emily Burghelea.

Vedeta a simțit să le transmită un mesaj celor care o urmăresc

Emily Burghelea s-a speriat foarte tare după accident și se simte norocoasă că a supraviețuit. Un lucru important pe care l-a învățat din experiența neplăcută și a vrut să îl împărtășească și cu oamenii care o urmăresc, a fost acela că trebuie să poarte centura de siguranță de fiecare dată când merg cu mașina.

„Toată partea stângă este făcută bucățele...Am multiple fracturi faciale, dar pentru că trăiesc, ușor, ușor, le vom rândui pe toate.

În orice țară ați fi, cu orice legislație...Purtați, indiferent de situație, centura de siguranță, chiar și în spate. Urați-mi succes! Oare voi mai arăta vreodată la fel?”, a mai mărturisit vedeta.

Ce a declarat Emily Burghelea, după tragicul eveniment

Emily Burghelea a alergat prin spitale pentru a obține documentele necesare operațiilor. A ajuns în România și trece printr-o perioadă dificilă, nefiind în cea mai bună formă.

Pentru ea, este prima dată când trece printr-o operație și speră ca totul să fie bine.

Citește și: Cum se înțelege Jador cu iubitul surorii lui, Camelia Dumitrache. Sora artistului a dat cărțile pe față: „Este un om foarte cald, foarte blând”

„Sunt prin spitale acum. Alerg dintr-o parte în alta să fac rost de toate documentele necesare pentru operații.

Suntem în România, am ajuns în țară. Nu sunt în cea mai bună formă acum. Aș vrea să vorbesc despre operații după ce o să știu că totul este bine. Trec printr-o perioadă foarte dificilă. Nu am fost niciodată operată de nimic. Doar Dumnezeu ne-a călăuzit! Sănătatea e neprețuită! Și Dumnezeu este mare! El ne-a salvat realmente!”, a declarat vedeta.