Emily Burghelea trece plin clipe dificile, după ce soțul ei a ajuns la spital. Vedeta și Andrei formează de mult timp un cuplu, în timp și-au întemeiat și o familie frumoasă iar acum petrec cât de mult timp împreună este posibil.

Începutul de săptămână a adus însă momente extrem de neplăcute în familia blondinei. Partenerul de viață al acesteia a început să se simtă brusc rău și a ajuns de urgență la o unitate medicală de specialitate.

Emily Burghelea a lămurit imediat situația și a dezvăluit că soțul ei s-a ales cu o imunitate extrem de scăzută în urma pandemiei de coronavirus. Vedeta a dezvăluit că Andrei a ajuns la spital într-o stare destul de gravă, însă blondina are mare încredere în medici și în felul în care aceștia îl îngrijesc pe soțul ei.

„După pandemie, a rămas cu imunitatea foarte scăzută și orice virus, orice bacterie se lipește de el.

Acum a ajuns într-o stare mai gravă, pentru că el niciodată nu spune când îl doare ceva sau când pățește ceva sau când se simte slăbit. E cea mai puternică persoană pe care o cunosc și cere ajutorul doar când este foarte rău. A ajuns într-o stare destul de nasoală la spital și acum se reface. E pe mâini bune, e pe mâinile medicilor, sunt extraordinari, la modul cel mai serios.

Deci chiar am rămas surprins impresionată de medici. E un fel de epidemie, cred. Sunt foarte multe persoane bolnave. Și la Amedea la grădiniță sunt foarte multe persoane bolnave, peste tot, în toate colectivitățile. E pe mâini bune și o să se refacă”, a declarat Emily Burghelea, pentru FANATIK.

Emily Burghelea și soțul ei, poveste de dragoste ca în basme. Blondina este în al nouălea cer: „El a venit în viața mea ca urmare a unor rugăciuni”

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste. Pe parcursul timpului legătura dintre ei a devenit din ce în ce mai strânsă.

În trecut, blondina a dezvăluit că s-a rugat cu tărie ca în viața ei să apară cineva pe placul inimii sale, moment în care l-a cunoscut pe Andrei. De aceea, Emily este covinsă că Divinitatea l-a scos în calea ei pe cel alături de care și-a întemeiat o familie.

Citește și: Prin ce au trecut Emily Burghelea și soțul ei, în timp ce dormeau la cort cu copiii! Au vrut să strângă tot și să plece: „Am crezut că ne atacă șacalii”

„Toate s-au întâmplat în viața mea cu un scop. Am simțit de la început că Andrei este alesul. El a venit în viața mea ca urmare a unor rugăciuni foarte puternice pe care eu le-am făcut.

Tremur și acum când mă gândesc că a fost ceva de la Dumnezeu.
Îmi doream să-mi găsesc jumătatea, sufletul pereche, eu cred în asta. I-am spus în rugăciune și cum îmi doresc să fie alesul meu. Vreau să fie bun, cald, sincer, iubitor, potrivit pentru mine. Este foarte important în rugăciune să menționezi că trebuie să fie potrivit pentru tine”, a declarat Emily Burghelea cu ceva timp în urmă, pentru sursa citată.