Emily Burghelea și familia ei au trecut printr-o experiență care i-a speriat foarte tare, iar fanii au fost primii care au aflat. Vedeta și soțul ei au fost recent cu cortul pentru prima oară pe Dunăre, pe o plajă sălbatică, fiind alături de cei doi copii ai lor. În miezul nopții, cei doi au început să audă anumite zgomote, care i-au alertat imediat. La prima vedere, ei au crezut că sunt atacați de o haită de șacali, după urletele înfricoșătoare care se auzeau.

Citește și: Emily Burghelea a ajuns la spital, după ce s-a simțit rău: „Am vărsat toată noaptea”. Vedeta s-a gândit chiar că ar putea fi însărcinată pentru a treia oară: „Chiar m-am bucurat”

„Nu am dormit deloc. Ți-a trebuit cort, Emily. Am crezut că ne atacă șacalii efectiv! După ce ne-am speriat de urletele de șacali care se auzeau de pe celălalt mal, de la Bulgari, o haită de câini s-a gândit să ne facă o vizită, atât ne-a trebuit”,

a scris Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram.

Emily Burghelea a dezvăluit că nu a reușit să închidă un ochi toată noaptea. Vedeta se bucură că toată familia ei este în siguranță. Nici până acum, Emily Burghelea și soțul ei nu și-au dat seama dacă erau să fie atacați o haită de șacali sau de câini.

„Nu am dormit deloc.

Nu am dormit nici măcar o secundă. La un moment dat am crezut că ne atacă șacalii, dar erau niște căței. Dacă erau șacali, nici nu știam să-i deosebim. Poate chiar erau șacali. Cert era că după ce am văzut treaba aia n-am mai putut să închid un ochi”, a mai spus vedeta.

Ce mesaj a primit Emily Burghelea de la un urmăritor, în timp ce se afla cu cortul alături de copii: „Cum să mai închid eu un ochi”

Ca de obicei, Emily Burghelea și-a ținut fanii la curent cu ultima ei escapadă alături de familie. Ea a distribuit mai multe fotografii și clipuri video pe pagina ei de Instagram, iar fanii i-au trimis o grămadă de mesaje, însă unul dintre ele i-a atras atenția în mod special. Un urmăritor a înștiințat-o pe vedetă să aibă grijă la insectele care intră în cortul în care stă, deoarece pot fi otrăvitori și să pună sănătatea copiilor în pericol.

Din acest motiv, Emily Burghelea nu a mai închis un ochi toată noaptea și a păzit copiii. La un moment dat, ei au vrut să strângă tot și să plece, însă era mijlocul nopții, ceea ce ar fi fost aproape imposibil. 

„Cum să pot să mai închid eu un ochi că după ce am văzut că dacă copiii înghit unul dintre gândacii ăia, care erau foarte mulți, se pot otrăvi.

Le-am păzit urechile toată noaptea. La un moment dat chiar ne gândeam să plecăm, dar nu puteam să strângem tot ce era pe acolo, era mijlocul nopții. A durat foarte mult să strângem tot chiar și pe timp de zi”, a mai adăugat vedeta, pe pagina ei de Instagram.