Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, au împreună doi copii, pe Amedea și Damian. Nu în urmă cu mult timp, influencerița a postat pe pagina ei de Instagram un test de sarcină pozitiv. Vedeta a avut mai multe stări de rău și a decis să facă și un test, pentru a se asigura dacă este gravidă sau nu. Nici până acum, Emily Burghelea nu a ajuns la medic pentru a afla dacă este cu adevărat însărcinată sau nu.

Testele pe care le-a făcut ulterior au ieșit toate negative, motiv pentru care tinde să creadă că nu așteaptă un nou copil.

Citește și: Prin ce au trecut Emily Burghelea și soțul ei, în timp ce dormeau la cort cu copiii! Au vrut să strângă tot și să plece: „Am crezut că ne atacă șacalii”

„Nici eu nu știu exact ce a fost.

Care erau șansele ca dintre toate testele de pe piață, care toate au câte două liniuțe, una lângă cealaltă, eu să iau un test de sarcină cu un plus. Plus ce înseamnă?! Eu, în momentul de față, real vorbind, nu știu dacă sunt sau nu însărcinată, pentru că nu am ajuns la doctor. Dar cred că nu sunt, că am mai refăcut două teste normale și alea au spus că nu sunt.
Dar la doctor nu am fost, ca să concretizez. Când am văzut plusul acolo am crezut că sunt gravidă, dar refăcând un test normal nu cred că sunt, în cele din urmă. Dacă e să fie, să fie primit, cum vrea Dumnezeu”
, a declarat fosta concurentă de la Bravo, ai stil, pentru Cancan.

Emily Burghelea își dorește să devină din nou mamă: „E cea mai frumoasă chestie”

Emily Burghelea a mărturisit că s-ar bucura dacă doctorul i-ar da vestea că a rămas însărcinată. Ea iubește să fie mamă și să petreacă cât mai mult timp alături de copiii ei. Influencerița a dezvăluit că a fi mamă este cel mai bun sentiment și întotdeauna și-a dorit să aibă mulți copii. 

„Îți dai seama, e cea mai frumoasă chestie care se poate întâmpla.

Unde e loc de doi, încape și al treilea”, a răspuns Emily burghelea, atunci când a fost întrebată dacă își dorește să fie cu adevărat însărcinată. 

În ceea ce privește sexul viitorului bebeluș, Emily Burghelea a mărturisit că fiica ei, Amedea, își dorește să mai aibă o soră. „Amedea zicea că vrea o surioară. Mi-ar plăcea, eu chiar mă văd mamă de mulți copii, asta mă împlinește, ăsta e hobby-ul meu preferat.

Când am timp liber, îmi place să stau cu ei, chiar dacă în majoritatea timpului stau cu ei, să fii mamă e job cu normă întreagă”, a mai adăugat celebra influenceriță, pentru sursa citată mai sus.