Emily Burghelea este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Ea are o relație foarte apropiată cu fanii ei din mediul online, unde postează zilnic videoclipuri și le povestește urmăritorilor peripeții din viața și din familia ei. În ultimele zile, starea de sănătate a blondinei a avut de suferit, motiv pentru care abia dacă s-a mai putut ridica din pat. Cel care i-a informat pe fani că nu se simte bine a fost chiar soțul influenceriței.

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată? Vedeta a făcut anunțul, după ce le-a arătat tuturor testul pozitiv: „Unde e loc de doi, încape și al treilea”

Emily Burghelea i-a avut alături pe soțul ei, Andrei, și cei doi copii ai lor, Amedea și Damian. După ce simptomele au început să fie tot mai puternice, ei au fost nevoiți să cheme un doctor la domiciliu, care i-a administrat vedetei mai multe săruri, pentru a o face să se simtă mai bine.

„Trebuie să zâmbească! Va zâmbi! Eu vin după o supradoză de Vitamina C, care efectiv mi-a blocat capul, nu puteam face nimic”, a spus Andrei, soțul lui Emily Burghelea, la InstaStory.

Andrei, soțul lui Emily Burghelea, îi face toate poftele soției lui: „Niciodată nu a fost așa”

Soțul lui Emily Burghelea nu a stat pe gânduri atunci când a auzit că soția lui are pofte.

El s-a dus imediat la magazin și i-a cumpărat toate produsele la care ea a poftit. Imediat cum a intrat înapoi în casă, el a fost întâmpinat de fiica lor, Amedea.

„Ia astea pentru mami, că are pofte. Dă-i lui mami să se simtă bine, da?”, i-a spus Andrei fiicei lor.

Ulterior, Emily Burghelea a reușit să se ridice din pat și să petreacă timp alături de membrii familiei, care nu au scăpat-o din ochi.

Andrei a încercat să o facă pe soția lui să râdă, însă a mărturisit că nu a văzut-o niciodată așa.  „Abia poate silabisi, niciodată nu a fost așa”, a recunoscut soțul lui Emily Burghelea.

Ce spune Emily Burghelea despre al treilea copil: „Ce poate să fie mai frumos?”

Emily Burghelea a avut recent un eveniment foarte important în familia ei.

Influencerița și soțul ei au organizat o petrecere fastuoasă pentru moțul fiului lor, Damian, pentru acre s-au pregătit zi și noapte. Mulți dintre fani se întreabă dacă cei doi au planuri pentru un al treilea copil, iar blondina a vorbit recent și despre acest subiect. Întrebată dacă are de gând să „îi calce pe urmă” Laurei Cosoi, care este însărcinată cu cel de-al patrulea copil, Emily Burghelea a mărturisit că ar fi încântată să mai aibă un membru în familie.
Influencerița se consideră încă la început și se lasă în voia lui Dumnezeu. 

„Am văzut că Laura a ajuns deja la al patrulea bebe. Am felicitat-o în mediul online și mi se pare ceva absolut fabulos. Am văzut poza postată și mi s-a părut extrem de emoționantă cu cei trei copilași pe plajă și un bebe în burtică. Mi s-a făcut pielea de găină. Ce poate să fie mai frumos? Eu sunt de-abia la început, ca să zic așa, am toată viața înainte! Cine știe? Cum o vrea Dumnezeu. Este exact voia lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu crede că suntem vrednici să avem mai mulți copii, cu siguranță vom avea”, a declarat Emily Burghelea, pentru Fanatik