Au trecut împreună prin momente grele, dar și prin momente frumoase, iar acest lucru le-a întărit și mai mult relația.

Sora artistului s-a mutat împreună cu cel pe care îl iubește, dar stă la doar trei minute de artist, motiv pentru care se pot vizita și pot păstra relația bună pe care o au în continuare.

Relația dintre Jador și iubitul surorii sale

Camelia Dumitrache este foarte fericită alături de iubitul său și împreună au o relație foarte frumoasă. Cei doi s-au logodit, iar familia tinerei l-a primit foarte bine.

Se pare că iubitul ei seamănă foarte mult cu Jador, motiv pentru care i-a fost mult mai ușor să se integreze în familia lor. Camelia Dumitrache nu are nimic negativ de spus, atunci când vine vorba despre cel pe care îl iubește și este mândră că poate fi într-o relație cu un așa bărbat.

Citește și: Jador și Bogdan Mocanu au trecut peste orgolii și s-au împăcat. Cei doi au îngropat toate neînțelegerile: „E al nostru și trebuie să îl iubim așa cum e”

„Logodnicul meu seamănă foarte mult cu Jador, doar că unul e mai agitat. Fratele meu e mai agitat, în timp ce iubitul meu este mai calm, dar așa ca fire seamănă mult unul cu altul.

Se cunosc foarte bine și mă bucur foarte mult că se înțeleg unul cu altul. Eu am avut și am o relație foarte deschisă cu familia mea. Părinții mei știau și el știa că am o relație cu el. L-au cunoscut așa pe Internet, nu l-au văzut față în față, dar când a fost momentul să-l prezint nu au avut nimic împotriva relației mele pentru că el este un om foarte cald, foarte blând ca om și nu ai cum să nu-l iubești”, a povestit Camelia Dumitrache, în cadrul emisiunii WOWnews.

Ce i-a spus Jador iubitului surorii sale, în momentul în care s-au cunoscut

Camelia Dumitrache a mărturisit că Jador a fost foarte atent și grijuliu în momentul în care l-a cunoscut pe iubitul acesteia și a ținut să îi transmită un mesaj.

„Lui i-a spus: Să ai grijă de sora mea că te mănânc. E un băiat deosebit fratele meu și mă bucur foarte mult că se înțeleg și că ne înțelegem cu toții”, a mai spus tânăra.

Camelia Dumitrache, despre viața amoroasă a fratelui său

Sora lui Jador a mai mărturisit că fratele ei a decis să nu își mai facă viața publică pe rețelele de socializare, deoarece acesta consideră că lumea este rea și că așa este mai bine pentru el.

Citește și: Ilinca Vandici și Teo Trandafir au reacționat după accidentul suferit de Emily Burghelea! Nu le-a venit să creadă: „Doamne, dar ce se întâmplă? E un film aici”

„El a decis să nu își mai publice viața pe rețelele de socializare, cu absolut nimic, nici măcar cu el, pentru că lumea e rea. A decis că așa e mai bine pentru el și eu îi respect decizia și cred că a luat o decizie foarte bună”, a mai spus Camelia Dumitrache despre fratele ei.