Jador și Bogdan Mocanu au fost văzuți în cadrul unui eveniment și au făcut o fotografie acolo, lucru care i-a făcut pe oameni să se gândească la împăcare.

Cei doi erau de nedespărțit, dar din păcate, o bună perioadă de timp au stat fără să își vorbească. Nicio persoană nu se mai gândea că între cei doi va mai exista o împăcare. Bucuria celor de acasă a fost pe măsură când i-au văzut pe cei doi împreună din nou. 

Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat

Cu toate că au mai avut evenimente comune, cei doi nu și-au vorbit și s-au evitat cât de mult au putut. Momentul în care s-au fotografiat împreună a fost chiar la concertul prietenului lor comun, Nikolas Sax.

Se pare că acest eveniment a dus la marea împăcare între Jador și Bogdan Mocanu, deoarece au apărut împreună în aceleași story-uri, lucru care nu s-a mai întâmplat de aproape un an.

Am dorit să aflăm chiar de la ei dacă au hotărât să lase orgoliile deoparte și să-și reia prietenia.

Ce au declarat cei doi despre marea împăcare?

Bogdan Mocanu a vorbit despre împăcarea cu Jador și că acum sunt din nou prieteni, ca pe vremuri. Conform spuselor sale, artistul și-ar fi cerut scuze pentru tot răul pe car ei l-a provocat, motiv pentru care a decis să îl ierte și să fie din nou ca înainte.

„Și-a cerut iertare pentru ce a făcut în trecut, iar eu nici nu țin așa tare la supărări. Prost de gură, cum o fi, e al nostru și trebuie să-l iubim cum e. Nimeni nu e fără greșeală pe pământ”, a spus Bogdan Mocanu despre împăcarea cu Jador, conform SpyNews.

Încă un lucru pe care Bogdan Mocanu și-a dorit să îl sublinieze a fost faptul că cei doi sunt prezenți la multe evenimente comune și au foarte mulți prieteni comuni.

Din acest motiv, le-ar fi fost foarte greu să se evite la nesfârșit.

„Am fost să îl susținem pe Nikolas. Având atâția prieteni comuni în industrie și nu numai, e greu să nu ne lovim unul de celălalt. Ne-am simțit bine. Sper că experiența de seara trecută, faptul că ne-am strâns toți apropiații lui Nikolas, să-i amintească ce înseamnă “prietenia” și cum ar trebui manifestată”, ne-a mai spus Bogdan Mocanu.