Jador trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Oana Ciocan, alături de care se află în aceste momente în Dubai. În mediul online, celebrul cântăreț a anunțat că Dubaiul va fi „casa lor” temporară în această perioadă. Cei doi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a relației lor, fiind tot mai entuziasmați să ajungă și în fața altarului.

Citește și: Persoana care nu o să lipsească sub nicio formă de la nunta lui Jador! O să cânte în cea mai frumoasă zi din viața manelistului: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”

Cei doi au vorbit despre nuntă cu fiecare ocazie pe care au avut-o. Jador și Oana Ciocan sunt pregătiți să facă pasul cel mare chiar în vara acestui an. Fanii bănuiesc că cei doi au ajuns deja în fața stării civile, mai ales după ultimele clipuri postate ei pe rețelele de socializare. Celebrul cântăreț se pregătește să scoată o piesă de dragoste, pe care i-a dedicat-o chiar viitoarei sale soții.

Jador le-a spus fanilor că piesa urmează să fie lansată în curând, însă pare că s-a răzgândit. Într-un clip postat pe pagina sa de TikTok, artistul a filmat-o pe iubita lui, în timp ce îi făcea o surpriză. Celebrul cântăreț i-a făcut cadou viitoarei sale soții un telefon nou, iar reacția a fost surprinsă chiar pe cameră. În descrierea videoclipului, artistul și-a cerut scuze față de fanii lui, deoarece se gândește să nu mai lanseze piesa.

„Ne-am decis să păstrăm piesa asta doar pentru noi doi. Scuze tuturor!”, a scris Jador în descrierea videoclipului.

@jador

Neam decis sa pastram piesa asta doar pentru noi 2❤️ SCUZE TUTUTOR!

♬ Prima și ultima dată- Jador mami👑❤️

În secțiunea de comentarii, mulți dintre fani au rămas surprinși de faptul că Jador s-a răzgândit cu privire la piesă.

Mulți dintre ei speră că va decide să o lanseze în curând, așa cum își propusese inițial.

„Păi și eu pe ce dansez la nuntă?”, „Peste câteva zile vedeți piesă scoasă”, „Cea mai înțeleaptă decizie! Nu trebuie să expuneți tot! Vă va ajuta în relație”, „Sper tare să iasă până într-un final piesa. Este fantastică pur si simplu”, „Ar fi foarte frumos și romantic dacă ai cânta toată piesa la nunta voastră”,

sunt doar câteva dintre sutele de reacții ale fanilor.

Jador și Oana Ciocan au făcut cununia în secret? Cum s-au dat de gol cei doi

Invitat în podcastul lui Bursucu, Jador a avut un moment de scăpare și a dat de înțeles că a făcut deja cununia civilă cu iubita lui, Oana Ciocan. Celebrul cântăreț nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest eveniment, semn că a fost făcut în mare secret.

Cu toate acestea, el a oferit câteva informații despre următorul eveniment mare din viața sa. Artistul și noua lui iubită urmează să facă nunta în această vară, iar la eveniment va cânta chiar unchiul cântărețului. Jador a mărturisit că nu își dorește să fie o petrece mare și fastuoasă, însă speră ca totul să iasă exact pe gustul viitoarei sale soții.

„Facem nuntă, da! Ea vede că eu nu am timp de nimic și știe că nu am timp de nimic. Eu i-am spun dacă își dorește să facă nuntă, paranghelie, de astea, că eu nu-mi doresc să fac paranghelii. Își doresc femeile să fie mirese, trebuie să fac asta. O fac pentru ea! O să cânte unchiul meu, că îmi place cum cântă”, a mărturisit artistul în podcast-ul „misto By Bursucu'” ​.