Jador și iubita lui, Oana Ciocan, sunt din ce în ce mai îndrăgostiți și fericiți împreună, astfel că în viitor își doresc să ajungă și în fața altarului. La ceva timp după ce a cerut-o de soție și după ce i-a dăruit un inel de logodnă, ca simbol a dragostei dintre ei, cuplul se gândește cum va arăta fericitul eveniment în cadrul căruia urmează să își unească destinele.

Până în acest moment, Jador și Oana Ciocan nu au dat detalii despre data exactă a nunții sau dacă va avea loc pe parcursul acestui an, însă lista de invitați la marea petrecere pare să prindă din ce în ce mai bine contur. Recent, cântărețul a mărturisit că de la nuntă nu poate să lipsească o persoană foarte importantă pentru el, unchiul său, acesta fiind și cel care l-a introdus în lumea muzicii.

„Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește, clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc.

Datorită lui sunt astăzi în muzică”, a precizat Jador, pentru Spectacola.

Jador vrea cât mai repede copii! Cântărețul speră că iubita lui o să-i facă o fată

Jador vrea să își întemeieze cât mai repede o familie alături de aleasa inimii sale. Chiar dacă nu au făcut încă toate planurile pentru nuntă, manelistul speră că Oana va rămâne cât mai repede însărcinată, pentru că abia așteaptă să fie tată.

Chiar dacă a mărturisit că cel mai important lucru pentru el ar fi ca viitorul copil să fie sănătos, astfel că nu contează prea mult sexul micuțului, manelistul ar vrea totuși să fie tată de fată.

„Nu, era bine dacă era, dar nu e. Lucrez la asta, dar nu iese. Nu contează (n.r. ce sex are copilul), sănătos să fie.

Cred că îmi doresc fată”, a explicat cântărețul cu câteva zile în urmă, pentru Cancan.