Jador și iubita lui sunt mai pregătiți ca niciodată să înceapă o nouă viață împreună. Cu câteva luni în urmă, manelistul a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a logodit cu Oana Ciocan, partenera sa. Cererea în căsătorie a venit la aproximativ jumătate de an după ce doi au început să formeze un cuplu.

Recent, cântărețul a dezvăluit că își dorește să devină tată cât mai repede.

Deși Oana nu este însărcinată încă, manelistul ar vrea ca viitorul bebeluș să fie fată. Are și un motiv pentru această dorință, consideră că dacă ar fi băiat ar fi nevoit să fie mai dur cu el, la fel cum a fost și tatăl său cu el.

Chiar dacă își doresc să devină părinți cât mai repede, Jador și iubita lui nu au avut încă timp să ajungă la altar.

Motivul este unul simplu: nu au avut timp să pregătească toate cele necesare fericitului eveniment.

„Trebuie, dar îți trebuie un pic de timp liber și eu nu prea am. Trebuie să te duci să faci analize, apoi să mergi la Primărie, trebuie să îl prind și pe Moro și pe soția lui, care are un business la Iași, are 2 copii.

Vreau să fac un copil și lucrăm la asta.

Ce o fi, dar fată aș vrea ca să mă iubească. Dacă e băiat trebuie să fiu dur cu el. Sunt un om dur, dar cu oamenii cu care lucrez sunt dur. De ce? Pentru că oamenilor nu le place să muncească și atunci trebuie să fii dur. Tata e dur, a fost foarte dur cu mine, mi-a prins foarte bine și o să decid ca și eu cu băiatul meu să fiu la fel ca să îl pregătesc să fie bărbat în viață, să știe să aibă grijă de soția lui, să o iubească, să
aibă grijă de toți oamenii din jurul lui, să aibă grijă la oamenii din jurul lui, la prieteni mai ales”
, a declarat Jador, pentru Playtech.ro.

Citește și: Sora lui Jador a răbufnit la adresa familiei Sterp! Camelia Dumitrache nu a mai putut ține totul ascuns: „Mama ta ne-a jignit toată familia”

Chiar dacă nu a stabilit până acum alte detalii, se pare că Jador și-a ales deja nașul de cununie.

Este vorba despre Cătălin Moroșanu, unul dintre cele mai sonore nume din showbiz-ul românesc, cu care manelistul are o relație deosebită.

„O să îl nășesc. Doar să se însoare. Eu i-am promis, acum depinde doar de el. Dar normal că vreau să îl nășesc, altfel nu aș fi spus așa ceva”, a declarat cu ceva timp în urmă Cătălin Moroșanu, pentru FANATIK.