Din fericire, vedeta este în afara oricărui pericol, dar a suferit răni destul de grave și a avut nevoie de ajutor medical rapid. Ea a fost foarte transparentă în legătură cu acest subiect și le-e povestit fanilor totul.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au reacționat după accidentul suferit de Emily Burghelea

S-a vehiculat pe tot internetul despre ceea ce s-a întâmplat cu influencerița, iar cei de acasă sunt bucuroși că nu s-a întâmplat o adevărată tragedie și că încă este printre noi.

Emily Burghelea îi mulțumește Divinității că a scăpat cu viață, iar în momentul în care a ieșit din mașina, care era făcută bucăți, a spus o rugăciune încontinuu.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au povestit în emisiunea „Follow us!” de pe Kanal D2 despre ghinionul care o urmărește pe Emily Burghelea.

Citește și: Andreea Mantea, declarații șocante despre boala autoimună de care a suferit: „ Am obosit, cred că acesta este răspunsul”. Modul miraculos prin care s-a însănătoșit

Emily Burghelea a suferit un accident rutier grav în timp ce se întorcea din vacanță. Ea era în mașină cu nașa ei, în timp ce soțul și copiii se aflau la aeroport. În timp ce filma, mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un TIR. Vedeta a spus pe Instagram că putea să moară în acel accident, iar Ilinca Vandici a adăugat că a rămas șocată de cele întâmplate.

„Pe Emily Burghelea nu o mai părăsește ghinionul. Acum, ceva groaznic s-a întâmplat, la plecarea din vacanță, din câte am înțeles, copiii și soțul erau la aeroport, iar ea era cu nașa în mașină. Filma, nu îmi dau seama cum filma și efectiv a avut un îngrozitor accident de circulație. Mașina în care se afla s-a ciocnit frontal cu un TIR. Ceva groaznic, eu am rămas șocată, nu mi-a venit să cred.

Doamne, dar ce se întâmplă? E un film aici. Putea să moară și asta a spus și ea pe Instagram. Ideea e că a împărtășit cumva toată experiența asta cu urmăritorii ei. Îi dorim multă, multă sănătate și noroc”, a spus Ilinca Vandici, în cadrul emisiunii „Follow us!” difuzată pe Kanal D2.

Emily Burghelea a simțit că a fost salvată de Divinitate

Ilinca Vandici a povestit în emisiunea „Follow us!” că Emily Burghelea a simțit că a fost salvată de o mână divină în timpul accidentului. După ce a ieșit din mașină, vedeta a început să recite rugăciunea „Tatăl Nostru” încontinuu.

Nașa ei era preocupată de starea copilului, iar Ilinca Vandici a înțeles-o în totalitate și a punctat că din momentul în care a devenit mamă și ea se gândește la copilul ei indiferent de situația în care se află. 

Citește și: Momente tensionate în familia lui Emily Burghelea! Andrei, soțul ei, a ajuns de urgență la spital: „E cea mai puternică persoană pe care o cunosc”

„Emily a spus că i s-a părut că a fost o mână divină. După ce a ieșit din mașină a început să zică încontinuu „Tatăl Nostru”. Știu că nașa întreba de copil. Eu am trăit cumva asta, până în momentul să îl am pe Zian eram foarte curajoasă. După ce a venit el, îmi e frică să mă urc și în avion, nu de mine, mă gândesc ce pățește copilul, să nu cumva să pățească ceva copilul”, a mai spus Ilinca Vandici în cadrul aceleiași emisiuni.