Andreea Mantea a fost invitată în cadrul emisiunii „Play IT”, de pe canalul de YouTube, moderatoare fiind Bianca Iordache. Vedeta a discutat despre mai multe aspecte ale vieții, printre care și-a amintit și despre copilăria sa, dar și despre boala autoimună de care a suferit.

Andreea Mantea a fost comparată toată copilăria sa

Ca orice adult din zilele noastre, și Andreea Mantea are unele amintiri mai puțin plăcute din copilărie.

Frumoasa prezentatoare a recunoscut că toată copilăria sa a fost comparată, însă acest lucru nu s-a transformat într-o adevărată traumă.

Bruneta a încercat să se accepte așa cum este și să își vadă adevărata față, dincolo de criticile celor din jur sau filtrelor impuse de societate. Andreea Mantea recunoaște că este bine cu ea și se mulțumește așa cum este.

Citește și: Cea mai arzătoare dorință a Andreei Mantea! Prezentă astăzi în platoul emisiunii „Follow us!”, vedeta Kanal D și-a exprimat dorința de a merge la „Insula de 1 milion”: „Mergem în Dominicană!”

”Eu am fost comparată toată copilăria mea, dar asta nu înseamnă că eu mă văd mai slabă, mai prostuță, mai urâțică, mai puțin capabilă decât altcineva. Eu mă văd pe mine ok.  Nici nu mă văd prea, prea, sau foarte, foarte, dar mă văd ok. Sunt bine cu mine și sunt ok și îmi este bine așa. Dacă vă place de mine e bine așa, dacă nu, iarăși e bine.

Eu asta sunt, adică sunt bine cu mine. Sunt mulțumită cu mine.

Întotdeauna găsesc calea asta, să fiu eu bine. Dacă mă râcâie ceva, nu pot să dărm, nu por să stau, tremur. Deci nu pot, dacă am ceva pe suflet eu nu pot să trăiesc. Stau așa stresată până nu zic ce am de zis”, a mărturisit Andreea Mantea, în cadrul emisiunii „ Play IT ”.

Andreea Mantea, despre boala autoimună de care a suferit

Andreea Mantea a suferit de o boală autoimună care îi interzicea mai multe lucruri, printre care anumite băuturi și alimente, dar și care o obliga la un anumit stil de viață. Vedeta recunoaște că nu a acceptat acest lucru și și-a spus de mai multe ori că este sănătoasă și poate trăi ca o persoană normală și fără interdicții.

Astfel, frumoasa brunetă și-a continuat stilul de viață obișnuit, fără a lua medicamente și fără a avea o anumită dietă. În cele din urmă, la următoarele analize, vedeta a fost complet sănătoasă. De asemenea, Andreea Mantea și-a dat seama că și eliminarea factorilor care o făceau nefericită au contribuit la însănătoșirea sa.

Citește și: „Mă las în mâna divinității” Andreea Mantea a făcut anunțul despre boala cu care se luptă de mulți ani! Nu recomandă nimănui ce a făcut ea

„Cred că am obosit. Și am zis stop, ce va fi, va fi. Nu aș putea să trăiesc așa. Aveam voie să mănânc doar anumite lucruri, să beau doar anumite lucruri, să iau nu știu câte pastile, să fac analizele o dată la nu știu cât timp, și am zis „NU! Eu nu cred, eu refuz să cred că este adevărat.” Și eu am zis că nu am nicio boală autoimună, eu sunt sănătoasă, eu mănânc ce vreau, eu beau ce vreau și nu iau nicio pastilă, să fie clar că nu îmi trebuie.(...)

Am obosit, cred că acesta este răspunsul, dacă stau bine să mă gândesc. Era foarte greu și aveam o dietă strictă și eu sunt foarte pofticioasă. Nu ai cum să mă oprești pe bine din a mânca ce-mi place, ce mi-e poftă... Și am zis, decât o viață lungă și chinuită, mai bine una scurtă, dar consistentă, plină de fericire. Nu e cazul, că ce crezi? Stau foarte bine. Mi-am făcut analizele și sunt foarte bine. Am eliminat din viața mea toți factorii care nu-mi aduceau fericire. Și nu mă las să fiu nefericită”, a mai spus Andreea Mantea.