Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite realizatoare TV din țara noastră. Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” de la Kanal D are o comunitate mare de mediul online, formată atât din telespectatorii emisiunii, cât și din cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, multă lume nu știa un detaliu important despre vedeta TV.

Cu ani în urmă, Andreea Mantea a fost diagnosticată cu o boală autoimună pentru care a primit tratament.

Din nefericire, pentru a putea ține afecțiunea sub control, prezentatoarea era nevoită să ia zilnic un număr mare de pastile așa că a decis să oprească medicamentația.

Acum, vedeta Kanal D își pune speranța în Divinitate și spune că simte că lucrurile au luat o turnură bună. Totuși, Andreea Mantea a ținut să precizeze că aceasta a fost decizia ei, pe care nu o consideră neapărat un model pentru alte persoane.

„Cred în Divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna Divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare. Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună.

Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”, a declarat prezentatoarea TV, pentru Unica.

Acum are o carieră de succes, dar începutul în televiziune nu a fost ușor pentru Andreea Mantea: „Aveam sufletul făcut bucățele”

Cariera de succes pe care o are în prezent și pe care și-a construit-o pe parcursul timpului nu a venit ușor pentru Andreea Mantea.

Vedeta mărturisește că la început a avut parte de multe dezamăgiri din partea anumitor persoane, însă pe care a învățat să le depășească. Acum, Andreea Mantea spune că este mult mai atentă la interacțiunea pe care o are cu alte persoane, pentru a nu mai ajunge în situațiile neplăcute din trecut.

Citește și: Ilinca Vandici nu se teme să recunoască: a apelat de multe ori la filtre. Ce a determinat-o pe vedetă să renunțe la acestea aflați sâmbătă, în noua ediție a emisiunii „Play IT”, de la 13:30, pe Kanal D2: „Perfecțiunea nu există”

„Înainte credeam foarte ușor în oameni. Și mi-o luam de fiecare dată. Aveam sufletul făcut bucățele. Eram rănită, rănită, rănită. Apucam fiecare bucățică de pe jos și mă chinuiam să le lipsesc. Reușeam și apoi iar eram dezamăgită. Am fost atât de dezamăgită de oameni cum n-am crezut c-o să fiu vreodată. Și m-au dezamăgit oameni la care efectiv nu mă așteptam. Cele mai mari șocuri le-am avut.

A fost crunt. Dar nu am devenit aia scorțoasă, care nu are încredere în nimeni. Am ajuns să simt. Eu știu dacă omul ăla mă minte sau nu mă minte”, a mai spus vedeta Kanal D pentru sursa citată.