Connect-R a trecut prin momente cumplite, după ce fiica sa a fost la un pas de moarte. În acel moment, din persoana arogantă și încrezută, artistul a devenit vulnerabil și depresiv, întrucât și-a dat seama că își poate pierde fiica pentru totdeauna. Iată ce a cauzat acest eveniment nefericit!

Fiica lui Connect-R, la un pas de moarte

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi din țară.

Vedeta se mândrește cu o carieră de succes și o familie frumoasă. Cu toate acestea, viața lui nu este întotdeauna roz și trece prin momente și mai puțin plăcute.

Invitat la podcastul lui Bobonete, Connect-R a povestit o întâmplare tragică. Fiica lui a fost la un pas de moarte, din cauza unui vaccin, moment în care artistul a crezut că o va pierde.

„Vine ea, se întâmplă niște lucruri cu sănătatea ei și devin dintr-un munte de om arogant cu nasul pe sus, eu sunt Connect-R, în cel mai depresiv om, vulnerabil, pentru că mi-am dat seama că puteam s-o pierd. Nu conștientizam că aș putea s-o pierd”, a declarat artistul în cadrul podcastului lui Bobonete.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu mama fetiței, Misha, Connect-R a păstrat o legătură decentă cu aceasta de dragul micuței.

De asemenea, se îngrijește de Maya și își dorește tot ce este mai bun pentru ea.

Citește și: Ana Baniciu se apropie de ziua cea mare. Când va naște vedeta?

Artistul a declarat ori de câte ori a avut ocazia că Maya i-a schimbat viața și datorită ei  reușit să își găsească vindecarea sufletească.

„Mă scoate din toată treaba aceea, mă bagă într-o introspecție totală, caut vindecarea prin tot felul de lucruri, prin rugăciune puternică, și observ uneori că vindecarea nu

se face decât eu cu mine și căutând în acest mine. Îmi aduc aminte de etimologia numelui ei. Maya, în limba hindusă, înseamnă iluzie'. Maya, în etimologia rusă, înseamnă început de primăvară, început de viață nouă.

Eu am fost într-o Maya, într-o iluzie, și am început o primăvară și o viață nouă și poate am înflorit mai mult decât eram înainte și mi-am dat seama de lucruri atât de frumoase și de profunde doar datorită ei”, a povestit Connect-R.

Cum a trecut artistul peste nefericitul eveniment

Connect-R a cerut ajutor specializat după acest incident, întrucât nu putea să treacă pentru faptul că fiica lui ar fi putut să își piardă viața. Cu toate acestea, credința sa l-a ajutat să depășească momentele de frică.

Citește și: Radu Ștefan Bănică, mărturisiri sincere la „Play IT”. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a simțit povara numelui său de familie: „Mi-am dat seama că multe decizii nu le-am luat după suflet”

„S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie.

Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru.

Totuși rugăciunile și Hristos cred că m-a scos de acolo, dar ele tot au continuat până acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat, iar de atunci au dispărut toate fricile”, a mai spus

cântărețul.