Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut mărturisiri sincere despre familia și viața lui în cadrul celei mai recente ediții din emisiunea „Play IT”. Radu Ștefan Bănică a vorbit despre povara care a venit alături de numele său celebru, dar și despre părerea familiei sale în luarea deciziilor personale.

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre povara numelui său de familie

Radu Ștefan Bănică este cunoscut datorită tatălui său, Ștefan Bănică Jr, un bine cunoscut artist de la noi din țară.

Deși i-a adus tânărului celebritate și notorietate în showbiz-ul românesc, el consideră că numele său de familie l-a făcut să simtă și o povară.

Cu toate acestea, a învățat să accepte că va fi expus publicului larg datorită celebrității tatălui său, astfel că și-a construit un scut de apărare. Radu Ștefan Bănică  a recunoscut că sunt momente în care se simte extenuat, însă a învățat să treacă peste și să meargă mai departe, orice i s-ar întâmpla.

Citește și: Cu ce problemă se confruntă Ana Morodan, la un an de la accidentul rutier: „Acum fac un milion de tratamente”

”Au fost momente, dar niciodată nu am regretat. Asta e, de mic am acceptat și am învățat să accept. Și cred că faptul acesta m-a ajutat și mai mult să trec prin viață mult mai ușor.

Și să trec în continuare, adică acum e ca un scut.

Am devenit aproape imun, nu sunt încă de piatră, dar sunt momente în care, fără să îmi dau seama, mă ating un pic”, a declarat Radu Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii „ Play IT ”, de la Kanal D2.

Cât de mult contează părerea lui Ștefan Bănică Jr. asupra fiului său? 

Radu Ștefan Bănică a recunoscut că este o fire mai independentă și nu mai ia în considerare atât de mult părerea tatălui sau a familiei sale.

Tânărul își dorește să învețe pe propria piele unele lucruri, astfel că este dispus să riște și indiferent dacă dă greș sau câștigă, va ști că este meritul său.

Citește și: Ana Morodan a vorbit despre motivul pentru care folosește filtre, în cadrul emisiunii „Play IT”: „Este ceva ce nu e real, e doar în lumea virtuală”

”Acum sunt într-o extremă. Nu știu dacă este din cauza vârstei sau așa o să fiu eu... Sincer, părerea tatălui meu, și a mamei mele și a familiei mele contează cam 40%.

Mi-am dat seama că multe decizii nu le-am luat după suflet și după propria mea idee. Am zis că de acum încolo, că o să dau greș, o să câștig, dar va fi pe meritul meu. Îmi asum. Țin cont de la 40% în jos”, a mai spus fiul lui Ștefan Bănică Jr. în cadrul emisiunii.