Maia Morgenstern este de departe una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. Cu o carieră de decenii în spate și o vastă experiență de viață, artista a învățat pe parcursul timpului să mulțumească divinității atât pentru binecuvântările pe care le-a primit și le primește, cât și pentru necazurile cu care s-a confruntat în viață.

Pe de altă parte, actrița este convinsă că multă lume încearcă să se ascundă de propria identitate, astfel că persoanele apelează la artificii care construiesc o imagine potrivită cerințelor din societate.

„Încercăm să fugim de noi tot timpul cu machiajele noaste, cu operațiile noastre, cu vopselele noastre, cu tocurile, cu corsajele pe care le purtau bunicile noastre. Toate aceste artificii slujesc unei cerințe sociale.(...)Mulțumesc soartei, lui Dumnezeu, oamenilor, pentru tot ce mi s-a dat și pentru tot ce mi s-a luat. Profund recunoscătoare sunt, îmi exprim recunoștința și primesc cu mintea limpede și cu sufletul deschis și sunt conștientă că fiecare zi e un dar”,

a povestit artista, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Play IT”. 

Citește și: Sensy încurajează naturalețea în mediul online! Ce părere are influencerița despre filtre: „Am și eu câteva cunoștințe pe care nu le recunoști”

Artista spune că nu este deloc străină de regretele pe care le-a acumulat pe parcursul vieții și nu se ferește deloc să recunoască acest lucru.

Îndrăgita vedetă a dezvăluit că unul dintre cele mai mari regrete din viața sa este faptul că nu a petrecut mai mult timp cu cei apropiați, în special cu familia sa, timp pe care este conștient că nu îl mai poate recupera acum. 

„Am foarte multe(red. regrete) și trăiesc cu ele. E atât de limpede că nu am petrecut mai mult timp cu familia mea, cu părinții mei.

Poate copiii, nu mai sunt copii, dar copiii meu au fost și vor fi întotdeauna, poate că aici am mai rezolvat, dar că nu am petrecut destul timp cu părinții mei, asta e sigur”, a mai spus actrița, pentru Kanal D2