Amna a fost invitată să se alăture campaniei #josfiltrele, din cadrul emisiunii „Play IT”, unde a făcut declarații emoționante și le-a oferit telespectatorilor sfaturi prețioase. Celebra cântăreață a vorbit despre viața în singurătate, despre greutățile prin care a trecut, dar care au făcut-o mai puternică decât oricând. Amna a trecut printr-un divorț dureros, după o relație care a ținut mai bine de 12 ani. Artista a vrut să transmită un mesaj important tuturor femeilor care o urmăresc.

Ea este de părere că femeile trebuie să fie întotdeauna independente, indiferent de bărbații care își fac apariția în viața lor. 

Amna: E bine pentru psihicul tău și viitorul tău să poți să fii independentă. Că ești plimbată și divinizată de un bărbat este excelent, dar trebuie să știi să faci ceva și să fii pe picioarele tale. Bărbatul ăla poate astăzi este, mâine nu mai este.

Legenda spune că în ultima vreme divorțurile sunt mult mai frecvente decât durata căsniciei. Te miri când o căsnicie rezistă.

Amna a povestit un moment în care a reușit să schimbe viața unei femei, pe care a cunoscut-o în benzinărie. Femeia abia se despărțise de soțul ei și se afla alături de cei doi copii ai ei. Celebra cântăreață i-a spus să îi mai acorde o șansă soțului ei, deoarece viața în singurătate este foarte grea.

Ulterior, femeia i-a spus că dacă nu era ea, nu ar fi avut puterea de a se întoarce acasă. Cuvintele emoționante ale Amnei au făcut-o pe Bianca Iordache, prezentatoarea emisiunii „Play IT”, să izbucnească în lacrimi. 

Bianca Iordache: Mi se pare interesant ce ai zis, pentru că tu ești o sursă de inspirație.

Amna: Să știi că eu am întors o femeie în benzinărie.

Își părăsise soțul și plecam la un eveniment și m-a oprit, era cu doi copii după ea. Am convinsă să se întoarcă acasă, să îi mai dea o șansă soțului. Mi-a scris după că dacă nu eram, ea nu se întorcea și probabil pleca. I-am explica că după divorț nu e nimic roz, cum promovează fetele care sunt singură. Parcă unele dintre ele vor să pățească ce au pățit ele.
Viața în singurătate e foarte grea, înseamnă un echilibru foarte mare, să doară mai mult decât e bine. Noi ne dezvoltăm în durere.

Îți vine să plângi sau ce faci acolo? (n. red. momentul în care Amna a observat că Bianca Iordache are lacrimi în ochi). Noi nu ne dezvoltăm când suntem în zona de confort. Dumnezeu ne dă niște palme, că așa le considerăm noi pe moment, din care noi creștem.

Atunci, e greu să fii singur, dar e al naibii de mișto. Nu mai lași pe cineva să lași să intre așa în viața ta.

Ce a învățat Amna pe urma divorțului: „Îmi doresc un bărbat care să fie deja un întreg” 

Amna a dezvăluit și ce își dorește de la următorul bărbat din viața ei. În platoul emisiunii „Play IT”, artista a mărturisit că, pe urma divorțului, cea mai importantă lecție pe care a învățat-o este că munca ei este pe primul loc. De asemenea, următorul bărbat care va veni în viața ei trebuie să fie deja un întreg, să fie o persoană hotărâtă. 

Bianca Iordache: Dacă ar fi să îmi spui ce ai învățat din experiența divorțului, care ar fi acea lecție?

Amna: Munca mea e munca mea. Nu se mai atinge nimeni de munca mea. Eu sunt un întreg. Dacă cineva vine în viața mea, va fi lângă mine. Nu aștept să îmi vină în viața mea jumătatea. Eu sunt deja un întreg. Îmi doresc un bărbat care să fie deja un întreg.

Bianca Iordache: Ce nu ai mai da voie unui om să îți facă?

Amna: Să își dea cu părerea neîntrebat. Am ajuns într-un punct al vieții mele în care am ajuns să nu tolerez să mi se spună pe unde să merg. La finalul zilei, tu te lupți cu trăirile tale. Trebuie să fie ale tale, nu ale tatălui, mamei, vecine sau fostului.