Amna a revenit în platoul emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, unde a făcut declarații sincere despre viața ei. Este una dintre cele mai cunoscute și talentate voci din România, iar piesele ei sunt ascultate de milioane de oameni și se bucură de succes în mediul online. În ultima ediție a emisiunii „Invitatul de 12”, celebra cântăreață a vorbit despre credință, despre familie, despre fiul ei, despre familie, dar si despre cea mai grea perioada din viata ei, mai exact divorțul.

Amna a divorțat în anul 2019, chiar înainte de izbucnirea pandemiei, fiind și momentul în care s-a confruntat cu cea mai grea perioadă din viața ei. După o relație de 12 ani de zile, artista a fost pusă în situația de a o lua din nou de la capăt și să fie puternică pentru fiul ei. 

Amna: Eu sunt foarte credincioasă. Eu cred că Dumnezeu ne dă, nu ne dă un rău, ne scoate din ceva și e cel mai puțin rău din ce puteam să avem.

Și ca noi să fim scoși dintr-o situație nasoală, Dumnezeu ne dă cel mai puțin rău.

Cosmin Cernat: Tu vorbeai de depresie. Ai avut și tu o perioadă mai dificilă.

Amna: Eu nu am avut depresie niciodată, am avut o perioadă complicată și acum este o perioadă complicată, că fac totul aproape singură. Sunt ai mei acre mă ajută.

Du copilul, ia copilul, fugi la filmări, mergi la concerte. Când eram în liceu îmi spuneau profesorii că sunt prea agitată, mi-am dat seama de ce a trebuit să mă nasc agitată, că altfel nu puteam face față tuturor lucrurilor astea.

Cosmin Cernat: Dacă ar fi să iei cea mai grea perioadă din viața ta?

Amna: Pandemia și divorțul, care a venit înaintea pandemiei, starea financiară în acre m-a găsit pandemia.

Când trebuie să fii sus cu vibe-ul pentru copil, dar tu ești jos și nu știi de unde să îți mai aduni forțele. Copilul ăla nu are nicio vină, aia a fost lecția de viață pe care mi-a dat-o Dumnezeu. Am fost în Republica Dominicană și am înțeles că am nevoie de foarte puține să trăiesc pe insulă.

Amna își dorește să iubească din nou: „Eu sunt făcută pentru iubire” 

Amna a mărturisit că a reușit să treacă peste perioada dificilă prin care a trecut. După divorț, artista a ales să se axeze pe liniștea ei, să accepte și să se vindece de toate stările prin care trece. Ea își dorește să iubească din nou, însă consideră că toate lucrurile trebuie să se așeze în ritmul lor și omul potrivit va apărea. Ea consideră că a ajuns la o inteligență emoțională care îi permite să își dea seama din prima dacă o persoană este potrivită pentru ea. 

Citește și: Amna a ajuns la capătul puterilor și a făcut totul public. Artista este hărțuită de un bărbat pe rețelele de socializare, care îi trimite zeci de mesaje zilnic: ”Mă disperă”

Cosmin Cernat: Ai reușit să depășești momentul ăsta al divorțului coroborat cu pandemia?

Amna: Sigur că da. După mine sunt două categorii de oameni: cei care fug imediat după un divorț și așază într-o relație, nu vor să stea de unii singuri și au o relație tampon, părerea mea, poate greșesc și oameni ca mine, care au primit toate stările și au trecut peste. Așa s-a întâmplat. Acum nu prea mă mai impresionează multe lucruri, în afară de copilul meu.

Cosmin Cernat: Mai cauți genul ăsta de relație? Acolo undeva în interiorul rău îți dorești asta?

Amna: E o tâmpenie să cauți în general. Eu sunt făcută pentru iubire. Sunt convinsă că omul potrivit și curajos, matur va fi când va fi.

Cosmin Cernat: Există și sentimentul ăsta de teamă, de frică, când devii circumspect.

Amna: Ajungi la o inteligență emoțională și ajungi să îți dai seama de la primele cuvinte dacă poți să stai sau poți să fugi. Sunt oameni pentru care trebuie să treacă săptămâni, la mine nu mai e cazul. Îmi dau seama din primele cuvinte care e treaba.