Amna, clipe de panică pe scenă! Artista a trecut printr-o situație foarte neplăcută în timpul unui concert pe care l-a susținut recent. Vedeta nu s-a simțit deloc bine încă de dinainte să intre pe scenă, însă a sperat că lucrurile se vor schimba.

Iată însă că vedeta a continuat să se simtă rău și după ce a ajuns în fața publicului. Artista s-a confruntat cu stări de leșin, însă nu a vrut să oprească spectacolul.

Amna, clipe de panică pe scenă! Artista a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Mi-a fost foarte rău”

După evenimentul care, în final s-a dovedit a fi un succes, Amna a mărturisit că a avut clipe în timpul spectacolului în care nu se putea ține pe picioare.

Starea de rău a artistei începuse din culise, însă vedeta a vrut totuși să cânte chiar dacă îi era foarte rău.

Aceasta a fost însă susținută la fiecare pas de către echipa ei, așa că totul s-a terminat cu bine.

Citește și: Bruja, invitată în această sâmbătă la "Duet cu Alexandra", emisiune difuzată la Kanal D2: “Nu am vrut să aleg calea asta, pur și simplu, să mă prefac toată viața mea ca sunt intangibilă”

„Mi-a fost foarte rău înainte să intru pe scenă și îmi era teamă că o să pățesc ceva.

Nu știu ce am putut să pățesc, deci mi-a fost foarte rău, nu puteam să mă țin pe picioare, dar gata, suntem puternice! Avem o grămadă de oameni în echipă care sunt minunați, instrumentiștii, fetele... suntem o gașcă foarte faină”, a mărturisit cântăreața, la un post de televiziune.

Amna și colegii de trupă se înțeleg minunat. Ce spune echipa artistei: „Este un om extraordinar”

La fel ca mulți artiști, și Amna are trupa sa, care îi este alături la fiecare spectacol. Membrii echipei sale au dezvăluit că vedeta este exigentă, pentru că oferă și așteaptă profesionalism din partea oamenilor cu care lucrează. Echipa cântăreței mai spune însă că este un om bun, astfel că le-a câștigat inimile.

„E exigentă, dar pentru a atinge perfecțiunea trebuie să fii exigentă.

Este un om extraordinar, o minunată, profesionistă. Este minunată și o iubim!”, au spus colegele de trupă ale artistei.