În această sâmbătă, telespectatorii sunt invitați să se bucure de o experiență captivantă și autentică în cadrul emisiunii "Duet cu Alexandra", difuzată începând cu ora 14:00, la Kanal D2. Invitata specială a acestei ediții este nimeni alta decât carismatica și excentrica cantareata Bruja, o personalitate artistică complexă și inspirațională.

Citește și: Gheboasă, reacție acidă după ce a fost amendat la Cluj. Cântărețul a răbufnit: „Oricum nu o s-o plătesc. O să merg în instanță”

Bruja, artistă și expresionistă în adevăratul sens al cuvântului, va dezvălui telespectatorilor, în exclusivitate, părți inedite din viața într-un interviu sincer și plin de profunzime. De la sublinierea autenticității în fața diversității de roluri pe care le îmbracă până la explorarea interacțiunii dintre om și artă, Bruja pătrunde în culisele personalității sale și împărtășește perspective cu adevărat unice.

Nu am vrut sa aleg calea asta, pur si simplu, sa ma prefac toată viata mea ca sunt intangibila.

Sunt si așa, dar si altfel, depinde. Nu am vibe-uri cu oricine, ca orice om…E foarte greu sa ramai într-un singur rol. Nu s-a creat niciun personaj, asta s-a creat in capul meu… Cam asta reprezintă Bruja, o multitudine de idei, de sentimente, de emoții, de imagini. Si Teodora este omul care predomina mai mult in clipurile mai <umane>, când apar mai puțin machiata”,
 dezvăluie artista în cadrul interviului.

Citește și: Armin Nicoară, în lacrimi în fața lui Mihai Ghiță! Artistul a mărturisit ce a îndurat pe parcursul vieții: „Singura salvare pentru mine a fost credința”

Emisiunea" Duet cu Alexandra" aduce în prim-plan povești autentice și invitați captivanți, iar prezența lui Bruja în această ediție promite să fie o experiență ce nu trebuie ratată. Telespectatorii vor avea oportunitatea de a descoperi latura mai profundă a unei personalități artistice excepționale și de a se conecta cu înțelesurile și motivațiile care stau la

baza creațiilor sale.