Adelina Pestrițu a fost invitată în ediția de sâmbătă, 16 martie 2024, a ediției „Play IT”, unde s-a alăturat campaniei #JOSFILTRELE. Este una dintre cele mai cunoscute și urmărite vedete din România, având titlul de cel mai bun influencer din țara noastră. Adelina Pestrițu a discutat în platoul emisiunii „Play IT” despre modul în care social media i-a schimbat viața, despre filtre, cât și despre editarea fotografiilor. Influencerița a vorbit și despre ultima operație prin care a trecut și cu care a luat prin surprindere showbiz-ul, mai exact operația prin care a renunțat la implantul mamar.

Citește și: FOTO Cum arată Adelina Pestrițu acum, după ce a renunțat la silicoane! A dezvăluit ce a făcut-o să ia această decizie: „Nu vă speriați”

Viața din mediul online poate părea perfectă, însă realitatea nu este întotdeauna roz. Acesta este mesajul pe care Adelina Pestrițu a vrut să îl sublinieze atunci când a fost întrebată despre imaginea pe care influencerii o transmit în mediul online.

Ea își dorește să apară cât mai naturală în fața urmăritorilor ei, deoarece nu toate zilele decurg precum cele în care postezi poze din studio sau din campanii.

Bianca Iordache: Mi se pare că social media a creat această ideea de perfecțiune. Am acum părerea ta, pentru că ai fost votat cel mai bun influencer din România. Vreau să știu exact cum sunt lucrurile.

Adelina Pestrițu: Viața nu este roz. Viața unui influencer nu este roz, vă spun. Poate că am greșit și eu de nenumărate ori când trebuia să povestesc mai multe, să vorbesc, dar am tăcut de frica unor critici și am devenit foarte controlată de multe ori. Viața nu este perfectă, categoric. Poate am greșit când am afișat totul atât de analizat. Viața nu este nici ca în pozele de pe Instagram, de pe Reels.

Postăm 10 poze din 300, e clar că restul sunt erori. Sper din suflet că pot să mențin echilibrul. Asta e realitatea, mă postez nemachiată și pozele de studio, pozele de campanie. Noi ne pregătim foarte multe ore pentru a arăta cea mai bună formă a noastră. Normal că nu are cum să fie și viața reală la fel. În viața reală te trezești, bei repede o cafea, duci copilul la școală, nu stai trei ore să te aranjezi, să te îmbraci.
Trebuie să ne păstrăm ancorați în realitate, că Instagramul este Instagram. Toți cei care activează la un nivel profesionist aduc pe masă tot ce e mai bun, e ca o carte de vizită.

Motivul pentru care Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar: „Îmi doresc să mă păstrez sănătoasă cât mai mult timp” 

Adelina Pestrițu și-a luat fanii prin surprindere la începutul anului 2024, după ce a anunțat că a luat decizia de a renunța la implantul mamar.

Celebra influenceriță a avut parte doar de reacții pozitive și a fost lăudată pentru curajul pe care l-a avut. În cadrul emisiunii „Play IT”, vedeta a mărturisit care au fost motivele care au stat în spatele acestei decizii. Ea nu regretă nicio operație estetică și a vorbit mereu cu transparență despre acest subiect.

Citește și: Ce a pățit Adelina Pestrițu în timp ce se află în vacanța din Sri Lanka! Românca a avut noroc: „Bine că l-au găsit înainte să ajungem”

În ceea ce privește implantul mamar, Adelina Pestrițu începea să aibă probleme de sănătate tot mai serioase. Durerile de spate nu îi mai dădeau pace, oricâte măsuri ar fi încercat să ia, printre care se numără sportul, discectomie cu alcool sau chiar schimbarea saltelei. După ce a văzut că aceste măsuri nu dau roade, influencerița a luat decizia de a renunța la implantul mamar. 

Această decizie a fost cântărită mult timp de zile și vorbim aici despre ani. Din acest motiv, Adelina Pestrițu a mărturisit că nu a avut parte de un „șoc” atunci când s-a văzut pentru prima dată fără implanturi. Dimpotrivă, ea a fost pregătită să facă acest pas și nu regretă nici măcar o secundă. 

Bianca Iordache: În urma zvonurilor, respectiv știrilor, îmi este aproape imposibil să nu te întreb, în ceea ce privește implanturile mamare.

Adelina Pestrițu: Dar eu am spus. Nu este un zvon.

Bianca Iordache: Care a fost cauza? Oamenii se întreabă dacă este un moment în care Adelina Pestrițu vrea să fie naturală cu totul ți renunță la trendul de altădată ori stă și este altceva la mijloc?

Adelina Pestrițu: Să începem cu începutul. Am apelat la operații estetice acum mulți ani și nu regret. Operațiile estetice mi-au adus încredere în mine. Aveam nevoie de această stare, dar în timp au apărut alte efecte la care nu m-am gândit în momentul în care am făcut anumite intervenții, respectiv cea de implant mamar. Au apărut durerile de spate. În timp am realizat și disproporțiile fizice și mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva. În primul rând, pentru că îmi doresc să mă păstrez sănătoasă cât mai mult timp și am luat această decizie, dar după ani de zile în care m-am gândit dacă asta este soluția. Am apelat la discectomie cu alcool, pentru durerile de spate. Mi-am schimbat salteaua pe care dorm, am mers la sală, am încercat să îmi întăresc mai mult musculatura spatelui, durerile nu au dispărut. Am considerat că asta este pasul pe care eu trebuie să îl fac. M-am pregătit ani de zile și nu am avut parte de un șoc. Toți îmi spunea: „Aoleu, dar o să fie un șoc pentru tine. Sigur vrei să faci asta?”. Pot să vă spun că este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o.

Nu ratați în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, emisiunea „Play IT”, prezentată de Bianca Iordache, pe Kanal D2 și Youtube WOWnews!