Adelina Pestrițu se confruntă cu probleme de sănătate, iar fanii vedetei au fost primii care au aflat. Celebra influenceriță a postat un videoclip la secțiunea de stories de pe Instagram, unde le-a dat fanilor vestea. Se are că vedeta se simte că o ia răceală, după ce a avut o zi plină de filmări. Chiar dacă locația filmării a fost una superbă, Adelina Pestrițu a mărturisit că a fost nevoită să se confrunte cu frigul, iar acum suportă consecințele unei posibile răceli. 

Citește și: Ce a pățit Adelina Pestrițu în timp ce se află în vacanța din Sri Lanka! Românca a avut noroc: „Bine că l-au găsit înainte să ajungem”

„Buna ziua! Ce faceți? Eu nu fac foarte bine, pentru că eu am senzația că mă ia răceala. Ieri am avut o filmare undeva unde, locul era superb, dar mi-a fost un pic cam frig și astăzi au apărut și consecințele”,

a anunțat Adelina Pestrițu, pe pagina ei de Instagram, unde este urmărită de 1,8 milioane de internauți.

Adelina Pestrițu, despre câștigurile ei din mediul online: „Doresc tuturor influencerilor să fie bogați” 

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România. Ea s-a retras din lumea televiziunii în urmă cu câțiva ani, însă proiectele din mediul online reușesc să îi ocupe tot timpul, motiv pentru care a ajuns și în topul celor mai bine plătiți influenceri din țară.

Pe Instagram, vedeta are o comunitate de peste 1,8 milioane de urmăritori, pe Tik Tok de 1,7 milioane, iar pe Facebook are 1,5 milioane de fani. În anul 2019, ea a fost desemnată cel mai bun influencer din România.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a luat casă nouă! Vedeta are și câteva sfaturi pentru tinerii aflați la început de drum: „Nu uitați că sunteți puternici”

Întrebată recent de câștigurile ei din mediul online, Adelina Pestrițu a mărturisit că dorește tuturor colegilor ei de breaslă succes atât de plan profesional, cât și personal. Chiar dacă veniturile sunt extrem de importante, vedeta a subliniat faptul că pentru ea bogăția reprezintă cu totul altceva, nu doar bani. 

Din partea mea să fie cine dorește pe locul 1 la câștiguri! Eu, una, doresc tuturor influencerilor să fie bogați, și nu numai financiar, dar mai ales sufletește. 

Acum nu pot să fiu ipocrită și să spun că nu contează banii. Nu avem cum să trăim fără bani, dar bogăția pentru mine reprezintă cu totul altceva. Ce-i în cont, e ca să ne ducem traiul de zi cu zi”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru Click