În aceste zile, Adelina Pestrițu își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu momentele de vis pe care le petrece în vacanța din Sri Lanka. După 13 ore de zbor, vedeta a ajuns într-un loc de vis, unde a avut o primire cum doar în filme mai vezi. Românca a fost plăcut surprinsă să vadă cât de ospitalieri sunt localnicii, care au așteptat-o cu un buchet de flori și au pregătit un dans tradițional.

Citește și: Adelina Pestrițu, vacanță de coșmar! Vedeta a avut parte de o experiență care a speriat-o de moarte: „Mai întâi uragan, apoi cutremur”

De când a ajuns în Sri Lanka, zilele vedetei sunt pline de călătorii spectaculoase, peisaje și mâncare tradițională. Românca împărtășește fiecare experiență cu fanii ei de pe Instagram. Chiar dacă se află fără familie în vacanță, Adelina Pestrițu și echipa ei se asigură că nu ratează să imortalizeze fiecare moment.

Ea era pe cale să aibă parte de un „invitat” nepoftit, după ce oamenii care se ocupă de cazarea unde se află românca au găsit un piton chiar înainte de venirea lor. Românca și ceilalți turiști se află în afara oricărui pericol. 

„Povestea acestui piton e una fericită. A fost găsit în împrejurimi și l-au luat în grijă pentru că era puțin rănit. Bine că l-au găsit înainte să ajungem noi, pentru că nu cred că mi-ar fi plăcut să îmi intre în casă”,

a scris Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.

Ce preparat românesc le-a gătit Adelina Pestrițu gazdelor ei din Sri Lanka: „S-au strâns cu toții în bucătărie”

Adelina Pestrițu le-a pregătit o surpriză gazdelor sale din Sri Lanka. După zile întregi în care a fost răsfățată că preparate srilankeze, ea a decis să îi surprindă cu un preparat tradițional românesc.

Nu a mai stat pe gânduri și a început să facă ardei umpluți, iar localnicii au asistat încântați la întreg procesul. 

„După câteva zile în care localnicii mi-au oferit toate bunătățile srilankeze, m-am oferit să le gătesc și eu o mâncare românească, respectiv ardei umpluți. S-au strâns cu toții în bucătărie și au asistat încântați la acest proces”, a scris influencerița pe pagina ei de Instagram.

În aceste momente, Adelina pestrițu s-a mutat într-o altă zonă, pe plajă, unde va petrece următoarele zile. Ea a mărturisit că a rămas uimită de frumusețile locale din Sri Lanka și s-ar întoarce oricând. 

„Pentru mine Sri Lanka a devenit o tara de suflet unde ma voi întoarce oricând cu drag. Oamenii de aici sunt buni, ospitalieri si știu sa-si prezinte atât de bine frumusețile locale.

Ador sa le descopăr cultura si tradițiile. Astăzi ne-am mutat într-o alta zona, pe plaja, unde vom sta pentru următoarele zile”, le-a mai transmis vedeta fanilor ei.