Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, iar vedeta împărtășește zilnic noutățile din viața ei cu urmăritorii. Ea le-a dezvăluit fanilor ei că a luat decizia de a renunța la implantul mamar. După mult timp de gândire, influencerița a vorbit cu doctorul ei și a ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună decizie pentru sănătatea ei. Motivul acre a stat în spatele aceste decizii nu a fost doar unul de ordin estetic.

Adelina Pestrițu le-a mărturisit fanilor că se confrunta tot mai des cu probleme de spate din cauza implanturilor.

Citește și: „Au apărut și consecințele” Adelinei Pestrițu nu i-a venit să creadă! Cu ce probleme s-a confruntat de la primele ore ale dimineții?

Vedeta a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, în care le-a arătat fanilor rezultatul final. Adelina Pestrițu este extrem de mulțumită cu modul în care arată acum, iar fanii i-au transmis doar mesaje de susținere și au felicitat-o că a luat cea

mai bună decizie atât pentru ea, cât și pentru sănătatea ei.

„Stiti vorba “New Year, new me”? Se pare ca in cazul de fata se aplica. Imediat dupa ce am implinit cei 37 de ani, am suflat in lumanarile de pe tort, am tras aer in piept si am trecut la schimbari majore. Nu va speriati, discutam despre schimbari de ordin estetic. Mi-am luat inima in dinti si am renuntat la implanturile mamare, decizie luata dupa mult timp de gandire, in care am analizat situatia impreuna cu medicii si am luat in

calcul tot ce ar putea sa urmeze.

Daca va intrebati ce m-a convins mai exact sa fac asta, va pot raspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor si disproportiile estetice.
Astfel, saptamana trecuta, dupa o perioada de analiza si informare, m-am prezentat la spital, unde doctorul m-a intampinat si m-a pregatit pentru noua schimbare”, a scris influencerița, pe pagina ei de Instagram. 

Ce sfat le-a oferit Adelina Pestrițu urmăritoarelor ei: „Nu va grăbiți sa luați decizii care pot avea un impact semnificativ” 

Adelina Pestrițu le-a dezvăluit fanilor ei că urmează o perioadă în care trebuie să respecte anumite reguli stricte din partea doctorului. Ea va trebuie să mai facă anumite evaluări medicale, pentru a se asigura că totul a decurs cum trebuie.

Influencerița și-a dorit să împărtășească cu fanii ei această experiență și speră că urmăritoarele ei vor avea ceva de învățat din asta, mai ales să nu se grăbească în a lua decizii care ar putea avea un impact major asupra aspectului lor, cât și starea de sănătate. 

„Desigur, aceasta interventie a venit la pachet cu o lista lunga de reguli stricte de urmat, multe responsabilitati, disciplina, maturitate si rabdare.

Rabdarea, pe care de obicei eu nu o am, insa va trebui sa o exersez intens de data aceasta pentru ca abia dupa cateva luni doctorul va decide in urma evaluarilor medicale, care sunt urmatorii pasi sau daca vor mai fi alti pasi. (Va povestesc mai multe pe story)

Toata aceasta “poveste” este una personala, pe care am decis sa o impartasesc cu voi, pentru ca am primit intrebari despre acest subiect de nenumarate ori si poate ca experienta mea va va ajuta si pe voi sa nu va grabiti sa luati decizii care pot avea un impact semnificativ asupra starii voastre de sanatate”, a mai scris Adelina Pestrițu, pe rețeaua de socializare.