Cristina Cioran și Alex Dobrescu sunt protagoniștii unui adevărat scandal, care continuă să se țină și în tribunale. Cei doi foști iubiți s-au întâlnit marți, 23 aprilie, în sala de judecată. Fosta prezentatoare TV a reușit să obțină prelungirea ordinului de restricție împotriva lui Vlad Dobrescu. Acesta nu mai are voie să se apropie de vedetă, cât și de fiica lor.

Citește și: Cristina Cioran, dezvăluiri fără perdea în platoul „Play IT”. Cele mai dificile clipe din viața vedetei: „M-am simțit singură, m-am simțit neînțeleasă”

Vedeta susține că tatăl copilului ei este agresiv cu ea, motiv pentru care a cerut un ordin de restricție în urmă cu câteva săptămâni. Chiar înainte să expire, Cristina Cioran a mărturisit că fostul iubit a ajuns la casa ei. Deoarece își dorește siguranță pentru ea și fetița ei, fosta prezentatoarea i-a deschis proces lui Alex Dobrescu.

„S-a admis cererea, deci acest individ va purta brățară la picior și mi s-a încredințat fiica.

Are ordinul de restricție și față de copil, așadar, așa cum am spus, am avut încredere în justiție și așa cum v-am spus, vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele. S-a admis cererea (…) Sunt foarte emoționantă și foarte fericită. E bine”
, a declarat Cristina Cioran, pe pagina ei Instagram.

Alex Dobrescu, declarații halucinante după procesul cu Cristina Cioran: „Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”

Cristina Cioran a subliniat de foarte multe oro că nu îl va ierta niciodată pe tatăl copilului ei. Deși s-a arătat de multe ori afectat de aceste declarații, se pare că fostul iubit al vedetei s-a resemnat. Alex Dobrescu a declarat recent că se bucură că nu va mai fi iertat de ea, deoarece nu mai vrea să se împace. El a mărturisit că nu se mai interesează de ea, nici de copil.

Mai mult decât atât, a mărturisit că are deja o nouă iubită cu care vrea să își formeze o nouă familie. 

„Mă bucur din tot sufletul meu că nu mă iartă. Nici nu avea ce să ierte. Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie.

Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor împreună – n.r). Oricum nu am voie să o văd. Am scăpat de toate cotoroanțele. Acum am o iubită nouă. Lucrez la o nouă familie. Vedem ce ne rezervă viitorul, dacă voi deveni din nou tată sau nu, oricum eu am doi copii”, a spus Alex Dobrescu, pentru Click!