Cristina Cioran a fost invitată în cea mai recentă ediție a emisiunii „Play IT”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Kanal D2. În cadrul campaniei #JOSFILTRELE, vedeta a mărturisit că uneori apelează la filtre în mediul online, însă nu pentru o imagine perfectă, ci pentru a se amuza alături de urmăritorii ei. Chiar dacă este o femeie foarte puternică, Cristina Cioran a dezvăluit faptul că au existat momente în care nu s-a plăcut, însă acest lucru nu a fost cauzat de filtrele din mediul online și imaginea pe care acestea o proiectează în

mediul online. Vedeta este convinsă că lipsa iubirii de sine apare din alte cauze. 

„Momente de astea sunt(n.red. în care nu i-a mai plăcut de ea), dar nu din cauza filtrelor de pe Instagram sau Snapchat. Ajungi să nu te mai placi sau să nu te mai iubești atunci când sufletul tău suferă, atunci când ai o durere, când ai o tristețe, când ceva nu funcționează așa cum trebuie.

Ce am observat eu, cel puțin la mine, în momentul în care ai bani în buzunar, mie îmi trece orice durere. Când mă știu cu bani în buzunar îmi trecere orice durere, orice nemulțumire. Banul trebuie să fie în buzunar ca să fie fata fericită.

Iubirea vine, se întâlnește, sunt perioade și perioade, dar nu ne îngropăm de la lipsa iubirii de partener. Într-adevăr, omul nu poate trăi fără iubire și eu cred că este secretul frumuseții, tinereții, abundenței, dar ea nu trebuie să vină neapărat de la un X sau

o X. Poate să vină de la tine, de la copii, de la familie, de la prieteni, adică trebuie să fie iubirea în sine, nu dacă nu ai pe cineva să îți spună „te iubesc” gata, ai murit”, a mărturisit Cristina Cioran, la „Play IT”. 

Acum este fericită și îndrăgostită, însă clipele grele nu au ocolit-o pe Cristina Cioran: „Sunt oameni care au de toate dar nu au pe cine să sune”

În platoul „Play IT”, Cristina Cioran a mărturisit că iubește din nou. Chiar dacă are parte de dragoste în viața ei, nu a uitat niciodată clipele de singurătate cu care s-a confruntat în trecut și care i-au apăsat sufletul. 

Vedeta nu se gândește însă doar la iubire, ci și la bani, astfel că își dorește să se concentreze cât mai mult pe carieră și să aibă parte de succes și abundență. 

„O femeie intră în depresie și în tristețe când nu are pe cine să iubească. Au fost momente în viață. Cred că singurătatea este principalul criminal al secolului în care trăim. De aceea am susținut că nu ai pe cine să iubești. Sunt oameni care au de toate dar nu au pe cine să sune, care sunt foarte, foarte singuri. Cum e asta, să ai de toate, dar să ai o bucurie și să nu ai pe cine să suni.

A fost o perioadă în care m-am simțit singură, m-am simțit neînțeleasă, neapreciată și neiubită. Din fericire a fost un timp foarte scurt, pentru că m-am ajutat de exterior ca să zic așa. Doar noi ne recompunem. A te recompune înseamnă a te ierta.(...) Eu sunt la momentul în care îmi doresc abundență. Mă concentrez pe carieră. Am și dragoste, e o dragoste. Am zis că e mai bine ca unele lucruri să rămână private. Este o iubire. Atât”, a mai spus Cristina Cioran, la Kanal D2.