„Play IT” a adus-o în fața telespectatorilor pe Xonia, care s-a alăturat campaniei #JOSFILTRELE. Celebra cântăreață a făcut dezvăluiri sincere greutățile pe care le-a avut de înfruntat atât în mediul online, iar unul dintre subiectele abordate a fost chiar despre perioada în acre aceasta era de „nerecunoscut” în ochii publicului.

Xonia i-a recunoscut Biancăi Iordache, prezentatoarea „Play IT”, că în perioada în care ea a avut fața umflat, o simplă greșeală a fost de vină.

Artista urma un tratament din partea doctorului, iar în momentul în care a mâncat foarte sărat, unul dintre efectele adverse a fost ca fața ei să se umfle, reacție care se mai numește și „fish face”. Ea a reușit să nu se lase afectată de ceea ce oamenii din jurul ei au spus despre aspectul ei fizic. Celebra cântăreață a subliniat faptul că sănătatea este pe primul loc. Simptomele ei au început să se amelioreze de la o zi la alta, până când fața a revenit la normal.
Xonia le-a transmis tuturor fetelor să nu mai pună atât de multă presiune asupra lor.

Bianca Iordache: Acum câțiva ani ai avut acel fenomen cu trăsăturile feței, cu forma feței. Sunt foarte curioasă de oamenii care te urmăreau cum au reacționat? S-au schimbat instant părerile oamenilor?

Xonia: În primul rând, (n. red. articolele în care scria că Xonia a apelat la operații estetice) spuneau că mi-am distrus fața, că sunt prea plină de operații estetice, că arăt foarte rău,

iar la mine era total opusul. Am avut niște probleme de sănătate, mi s-a umflat fața din cauza medicamentului pe care îl luam atunci. Atunci când iei în doze foarte mari și pentru o perioadă prelungită acel tratament (n.red. sunt unele efectele adverse). Când l-am început, l-am avut pentru aproape trei luni de zile, mi s-a scăpat sare în mâncare și asta este unul dintre efectele adverse, ți se poate umfla fața.
Se numește „fish face”, ceva de genul asta.

Mi s-a părut foarte interesant să văd cum reacționează lumea, în condițiile în care am avut doar fața umflată și restul corpului meu era slab. Mi s-a mai dezumflat fața între timp, dar a durat aproape 9 luni de zile, deci o perioadă destul de lungă am stat până și-a revenit la normal, dar eu am slăbit și am ajuns la 45 de kilograme.

Fața arăta de cel puțin 70 de kilograme și corpule ra la 45, era o discrepanță foarte mare. Fetelor, încercați să fiți voi și să nu puneți atât de multă presiune.

Cum își editează Xonia fotografiile? „Toată lumea apelează la programe de editare” 

Xonia a mai dezbătut un alt subiect important din social media: editarea fotografiilor. Celebra cântăreață a mărturisit că folosește des efecte prin care își editează fotografiile, în special lumina sau contrastul.

Ea a dezvăluit că are o singură aplicație la care apelează, însă nu este adepta schimbărilor drastice, motiv pentru care folosește un filtru subtil. Atunci când își editează o fotografie, Xonia a mărturisit că este atentă să accentueze culorile și trăsăturile, însă niciodată mai mult de atât. 

Citește și: „Mi-a fost foarte teamă” Xonia, ultimele detalii despre starea sa de sănătate! Cântăreața încearcă cu orice preț să-și țină boala sub control: „Am trecut prin toate și am ajuns la ultima variantă”

Xonia: Toată lumea apelează la programe de editare. Eu acum editez direct din galerie, iar singura aplicație pe care o folosesc este FaceApp, în care folosesc filtrul care egalizează lumina pe față. Nu mă duc mai departe să văd, nici nu știu care sunt celelalte.