Noua ediție a emisiunii „Play IT” aduce în fața telespectatorilor informații utile și vedete îndrăgite, sâmbătă, 24 februarie, de la ora 13:30, în cadrul emisiunii „Play IT”, difuzată la Kanal D2 și pe Youtube WOWNews.

George Tănase și Ionuț Rusu vorbesc, în stilul caracteristic, glumeț, despre ce presupune cu adevărat fenomenul deepfake pentru actori și ce impact are asupra secvențelor amuzante care ajung în mediul online.

George Tănase: El(n.red. Ionuț Rusu)are o tehnologie de ultimă oră, în care șterge personajele.(...) La fel fac și eu. Efectiv am terminat un rol, l-am șters. Memoria noastră e de dischete, cum era odată, puțin și bun. Acum am făcut un rol, imediat am ieșit de aici și l-am șters.(...)  Nu folosim deepfake, nu credem în asta, e o conspirație.

Nu există asta. În spatele deepfake -ului suntem noi care imităm oamenii.

Ionuț Rusu: Noi suntem deepfake.

Xonia își deschide inima în platoul „Play IT”. Ce tratament a fost nevoită vedeta să urmeze: „Am avut niște probleme de sănătate”

În cadrul campaniei #JOSFILTRELE telespectatorii au ocazia de a cunoaște o altă versiune a Xoniei, mai puțin văzută până acum.

Artista spune lucrurilor pe nume și explică ce se află în spatele presupuselor operații estetice, de care a fost acuzată că a abuzat în trecut. Vedeta vorbește sâmbătă despre afecțiunea de care suferă și impactul major pe care îl are asupra vieții sale de zi cu zi. 

„În primul rând, (n.red. au existat articole în care s-a scris că Xonia a apelat la operații estetice) spuneau că mi-am distrus fața, că sunt prea plină de operații estetice, că arăt foarte rău, iar la mine era total opusul.

Am avut niște probleme de sănătate, mi s-a umflat fața din cauza medicamentului pe care îl luam atunci.

Atunci când iei în doze foarte mari și pentru o perioadă prelungită acel tratament(n.red. sunt unele efectele adverse). Când l-am început mi s-a scăpat sare în mâncare și asta este unul dintre efectele adverse, ți se poate umfla fața. Am avut doar fața umflată și restul corpului meu era slab.

Mi s-a mai dezumflat fața între timp, dar a durat aproape 9 luni de zile, deci o perioadă destul de lungă am stat până și-a revenit la normal, dar eu am slăbit și am ajuns la 45 de kilograme”, spune Xonia, sâmbăta aceasta la „Play IT”