Diana Sar este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe și creatoare de conținut din țara noastră. Cunoscută pentru versatilitatea cu care interpretează fiecare personaj, dar și pentru frumusețea ei, vedeta are foarte mulți urmăritori în mediul online, pe toate platformele.

Puțină lume știe însă că Diana Sar cochetează cu lumea modei încă din anul 2010, atunci când standardele de frumusețe erau mult mai stricte și mult mai puternic impuse decât în ziua de azi.

Vedeta a dezvăluit în cea mai recentă ediție a emisiunii „Play IT” mai multe detalii mai puțin cunoscute din lumea fashionului.

„Mi se pare că trebuie să lucrezi tu cu tine și să te privești tu pe tine și să îți dai seama că sunt niște standarde false, la fel cum erau cele din reviste. Eu fiind și model, încă din 2010 am început, am prins și perioada în care se edita mult mai mult decât acum, era fața perfectă.

Acum au început să vină diferite mișcări de acceptare a tenului, acceptare a corpului, dar atunci erau editate mult mai mult. Mi se pare că e foarte mult de muncă pentru fiecare femeie să se iubească așa cum e și să-și dea seama că multe standarde sunt false.

În afară de filtrele respective, avem shooting-uri și am avut și eu în care erau modificate și dimensiunile mele să par și mai slabă.

Am prins o perioadă dificilă în care se căutau fete mult mai slabe decât se caută acum și cred că asta a fost la mine o problemă că îmi doream să ajung la dimensiunile alea și pentru mine nu era tot timpul ușor. Adică aveam diete, țineam diete, poate nu funcționau și poate în sensul ăsta mă afectau pe mine”, a mărturisit actrița.

Citește și: Sensy încurajează naturalețea în mediul online! Ce părere are influencerița despre filtre: „Am și eu câteva cunoștințe pe care nu le recunoști”

În viata de zi cu zi, Diana refuză cu desăvârșire să apeleze la filtre pentru a-și înfrumuseța pozele. Vedeta se bazează pe lumina naturală și, cel mult, pe a edita puțin nuanța pozelor, fără a schimba trăsăturile sale sau dimensiunile corpului.  

„Am fost o singură dată în situația de am folosit și eu într-o fotografie de-a mea o opțiune care îți mărește cumva fotografia în sus ca să pară mai înaltă și mai subțire.

Nu, nu pot să ajung să fac asta pe Instagram, am zis că pe Instagramul meu nu vreau să pun poze editate, doar dacă le pun pe cele de la shooting-uri”, a mai declarat Diana Sar, la „Play IT”.