Promovează naturalețea interioară și exterioară în mediul online, astfel că Ileana Badiu a devenit un exemplu pentru multe dintre femeile din România. Influencerița este convinsă de faptul că filtrele din mediul online pot avea un impact negativ, în special asupra minților tinere, care nu au apucat să acumuleze suficientă experiență de viață și care ajung să își dorească să arate exact ca imaginea editată pe care o văd pe ecrane.

„Filtrul îl pui, îl dai jos, dar din păcate filtrele impun un standard de frumusețe și în realitate. Există femei care se duc la estetician și esteticianul vrea să le mutileze în acest fel pentru ca ele să arate în aplicațiile respective, ceea ce mi se pare mai grav decât filtrele în sine”, a povestit Ileana Badiu, la „Play IT”.

Ileana Badiu, foarte asumată în mediul online: „Eu nu sunt în segmentul femeilor care vând perfecțiune”

Ileana Badiu a mărturisit că are zile în care își dorește să apeleze la mici îmbunătățiri sau nu se acceptă în totalitate, dar alege să fie asumată față de publicul ei și, poate cel mai important, față de propria persoană.

Influencerița recunoaște că nu încearcă să promoveze o imagine perfectă pe rețelele de socializare, ci una reală, astfel că reprezintă un model pentru multe femei din țara noastră.

„Eu nu sunt în segmentul femeilor care vând perfecțiune. Eu sunt o femeie de 49 de ani care comunică pe o zonă asumată a ageing-ului.(...) Am lansat programul Super 40, atunci când aveam 40 de ani. M-am gândit că să spun ceva neadevărat despre mine mi-ar fi complicat și am zis să spun ce e adevărat despre mine. E adevărat că aveam 40 de ani, că îmbătrânesc.

Existau foarte multe spaime legat de vârsta de 40 de ani. S-a creat o comunitate care e foarte activă și atunci am început să adaug informații, ce poți face să trăiești la superlativul vârstei tale.

Nu m-am acceptat mereu și nu mă accept nici acum în totalitate, cred că sunt zone pe care pot să le îmbunătățesc, dar nu simt nevoia să le îmbunătățesc încă.

Fac tot felul de terapii de stimulare de colagen și de elastină, fac tot felul de proceduri dermato cosmetice tot în zona de rejuvenare, fac sport, că îmi dau seama că nu poate să mă ajute nimeni, nici cu bisturiul, și atunci trebuie să mă ajut singură. Am o conduită de viață mult mai strictă decât o aveam în tinerețe”, a mai spus vedeta.

Nu ratați în fiecare sâmbătă, la Kanal D2 și Youtube WOWnews, de la 13:30, emisiunea „Play IT”, cea mai fresh emisiune de IT&C, prezentată de Bianca Iordache.