Ileana Badiu este una dintre invitații din ediția de sâmbătă a emisiunii „Play IT”, difuzată de la 13:30, la Kanal D2. Vedeta nu s-a sfiit și a spus deschis ce părere are despre femeile care încearcă cu orice preț să pară mult mai tinere decât vârsta din buletin.

„Motto-ul meu este să trăiești la superlativul vârstei pe care o ai, că fiecare etapă de vârstă are și ea un superlativ.

Cred că ține de fiecare să-și trăiască acest superlativ așa cum consideră. Ce e superlativ pentru mine nu e neapărat și pentru tine. Pentru unele persoane este important să arate bine, să fie fit, pentru altele este să se simtă bine. Lupta asta a unei femei de 50 de ani să arate de 20 de ani, stupidă, e o luptă pe care nu o vei câștiga niciodată, chiar nu are rost.
Eu cred că trebuie să te compari cu superlativul vârstei pe care tu o ai”
, povestește Ileana Badiu, sâmbătă, la „Play IT”.

Ochelarii pentru nevăzători, noua senzație tehnologică care i-ar putea ajuta pe oamenii cu deficiențe de vedere

Cornel Amariei este invitat în cadrul ediției de sâmbătă a emisiunii „Play IT”. Acesta va aduce în atenția românilor primii ochelari destinați special persoanelor nevăzătoare, care acționează precum un câine ghid.

„La final de 2021 am câștigat un premiu foarte drag mie, cel mai important premiu de design industrial din lume a fost câștigat de un start up din România.(...) Am fost primul român, și singurul încă, în Global Business Hall of Fame, una dintre cel mai importante topuri de antreprenoriat din lume.(...) Sunt niște distincții importante pe care niciun român sau nicio organizație din România nu le-a obținut până când noi am făcut-o.(...)

Haideți să descriu ce facem noi. O să fac o analogie cu câinele ghid. Dacă ai un câine ghid poți să îi ceri să te ducă la un scaun liber, să te ducă la o ușă sau poți să îi ceri să te ducă acasă, dacă știe cu adevărat traseul și câinele ghid va face asta prin a te trage de mână, a te ocoli de obstacole, a te menține în siguranță.

Citește și: Rux și Opulență se deschide total sâmbătă, în noua ediție a emisiunii „Play IT”, de la 13:30, pe Kanal D2: „Dacă ai ceva scump nu îți schimbă starea psihică”

Dacă un câine ghid te trage de mână, noi te tragem de cap. Avem această interfață, se simte cum ceva te ține de frunte și te trage în direcția în care trebuie să te îndrepți, este incredibil de intuitiv, are perfect sens în momentul în care îi pui pe cap și îi pornești,

un pic mai greu de explicat în cuvinte, dar am validat asta cu sute de nevăzători”, a explicat Cornel Amariei, în emisiunea „Play IT”.